Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
12134
View
138
Reply

[Tempatan] VIDEO: Lagi kes bunuh diri, Sultan dengan menteri tak nampak rakyat tertekan?

[Copy link]

Author: Raline    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 31-7-2021 05:42 PM | Show all posts |Read mode
Edited by Raline at 31-7-2021 07:13 PM

Mayat ditemukan tergantung di Riverfront Pekan


PEKAN: Seorang lelaki ditemukan dalam keadaan tergantung di sebatang pokok di kawasan Riverfront Pekan di sini, hari ini.
Kejadian itu, tular dalam laman sosial Facebook tentang terdapat mayat seorang lelaki tergantung di pokok yang dipercayai membunuh diri.

Ketua Polis Daerah Pekan, Deputi Superintenden Mohd. Zaidi Mat Zin berkata, anggota polis yang ke tempat kejadian mengesahkan terdapat penemuan mayat tergantung.

Gambar dekat diblurkan ya


Anggota bertugas yang tiba ke lokasi telah melakukan pemeriksaan dan menemukan mayat seorang lelaki dalam keadaan tergantung pada dahan di sebatang pokok dengan menggunakan tali.

Hasil siasatan awal mendapati mangsa berusia 37 tahun berasal dari Sarawak. Mayat mangsa dibawa ke Unit Forensik Hospital Pekan untuk tindakan lanjut, katanya dalam kenyataan di sini.

Mohd. Zaidi berkata, polis akan membuat siasatan lanjut untuk mengetahui punca kejadian. C UTUSAN ONLINE

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-7-2021 05:43 PM | Show all posts
Sultan dengan menteri tak nampak ke?
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 05:46 PM From the mobile phone | Show all posts
ada gmbr dkt  tak..nmpk mcm berdiri jer..kesiannya..tp kan nape dia bunuh diri kt tmpt awam.nnti tempt tu jd berhantu plak..kat umah lg sng..blh gntung2 jgk.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-7-2021 05:47 PM | Show all posts




aku pun dah stresss ni beb
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-7-2021 05:48 PM | Show all posts
edayildiz replied at 31-7-2021 05:46 PM
ada gmbr dkt  tak..nmpk mcm berdiri jer..kesiannya..tp kan nape dia bunuh diri kt tmpt awam.nnti tem ...

ada... tapi sy x smpi hati nk share sini
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 05:49 PM From the mobile phone | Show all posts
edayildiz replied at 31-7-2021 09:46 AM
ada gmbr dkt  tak..nmpk mcm berdiri jer..kesiannya..tp kan nape dia bunuh diri kt tmpt awam.nnti tem ...

Gelandangan kot,mungkin diberhentikan kerja takde tempat tinggal. Kat London, ada pelajar uni (lelaki) ni siap naik bas pergi ke some sort of hutan lipur lagi untuk bunuh diri. Dia terjun dlm tasik. Kesian maknya, dia anak tunggal.
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 05:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Raline replied at 31-7-2021 05:48 PM
ada... tapi sy x smpi hati nk share sini

takpe la..i pun takut nk tgk kalau ada muka
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 05:53 PM From the mobile phone | Show all posts
epal21 replied at 31-7-2021 05:49 PM
Gelandangan kot,mungkin diberhentikan kerja takde tempat tinggal. Kat London, ada pelajar uni (lel ...

mayb la..kesian kan..yg kt london tu knp?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-7-2021 05:54 PM | Show all posts
edayildiz replied at 31-7-2021 05:52 PM
takpe la..i pun takut nk tgk kalau ada muka

kjap lagi mesti ada org share.....

Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 05:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian.....

Tinggi jugak dari tanah....
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 05:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Raline replied at 31-7-2021 05:54 PM
kjap lagi mesti ada org share.....

ganas sgt ke? kalau menakutkn sgt i nak lari cepat2 dr thread ni
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 05:59 PM | Show all posts
Raline replied at 31-7-2021 05:43 PM
Sultan dengan menteri tak nampak ke?

Kau nak expect apa dari diorang? Kalau Malaysia diserang ke apa, diorang yang lari dulu naik private jet g tempat selamat. Marhaen semua pandai2 la nak hidup
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 06:03 PM From the mobile phone | Show all posts
edayildiz replied at 31-7-2021 09:53 AM
mayb la..kesian kan..yg kt london tu knp?


Dia depressed & mak pula busy kerja. Mula2 ingatkan ada foul play tapi memang dia sendiri yg terjun. Dia naik bus & teksi ke tasik kat Epping Forest tu. Diorang dapat trace cab yg bawa dia.
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 06:08 PM From the mobile phone | Show all posts
epal21 replied at 31-7-2021 05:49 PM
Gelandangan kot,mungkin diberhentikan kerja takde tempat tinggal. Kat London, ada pelajar uni (lel ...

Ni yang Malaysian dijumpai dalam tasik tu ke?
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 06:08 PM From the mobile phone | Show all posts
epal21 replied at 31-7-2021 06:03 PM
Dia depressed & mak pula busy kerja. Mula2 ingatkan ada foul play tapi memang dia sendiri yg ter ...

oic..kesian plak mak dia ..dh la ank tunggal.
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 06:12 PM From the mobile phone | Show all posts
tak faham???????
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 06:20 PM From the mobile phone | Show all posts
macam mana dia naik ke situ? kerusi takde kat bawah
RIP to the deceased
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 06:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Cenderakirana9 replied at 31-7-2021 10:08 AM
Ni yang Malaysian dijumpai dalam tasik tu ke?


Bukan. Ni British. Baru 19 tahun.
TB-map-find-richardv2.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 06:26 PM From the mobile phone | Show all posts
edayildiz replied at 31-7-2021 10:08 AM
oic..kesian plak mak dia ..dh la ank tunggal.

Kesian, kan. Mesti rasa bersalah sangat.
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 06:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Cenderakirana9 replied at 31-7-2021 06:08 PM
Ni yang Malaysian dijumpai dalam tasik tu ke?

Kes lain kott.. yg malaysian stodeng tuh bunuh diri kat hyde park, terjun serpentine lake.

https://www.straitstimes.com/asia/se-asia/malaysian-student-found-dead-at-hyde-park-lake-in-london

Epping forest ni mmg lubuk org bunuh diri rasanya.

https://www.change.org/p/epping-forest-suicide-pond-to-be-closed-down-or-have-24hours-cctv-and-security
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list