Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
10822
View
87
Reply

Sapa pentaksub jijan seman?

[Copy link]

Author: totokreturn.    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 31-7-2021 02:30 PM | Show all posts |Read mode

Single Polls, Total 83 Users voted
1.20% (1)
3.61% (3)
95.18% (79)
Your User group have no permission to vote
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 02:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia hidup lagi ke?
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 02:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Kawan iols yg certified accountant grad uk pun kemain mendefend jijan seman masa kontroversi phd palsu tu. Buat malu je belajar tinggi2 tapi takde critical thinking.  
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 02:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Biz ailio je jijan ni. Ofis sendu. Asst dia yg aww aww tu ntah ada lg ke tak. Sesuatu sgt.
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 02:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku kursus kat sekolah menangis2 pun aku tak menangis.. Sebab aku tak nampak kenapa aku kena menangis depan org ramai

Aku pi kursus awal semang tu juga.. Tapi mcm biasa.. Sepanjang kursus aku menguap.. Mengantuk..apa yg dia cong dlm tu aku tak ingat kecuali part dia sombong mengata Abg yg ada 8-10 pekerja jual ais krim bermotor yg dia x makan aiskrim murah yg Abg tu jual.. Dan Abg tu x boleh pakai perfume mahai yg dia pakai..

Kamjad.. Jual kopi pun tak laku ada hati perlekeh org lain... Dasar semang putar belit.
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 02:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Iolls ada kenalan yg idolakan jahlop, ailio dengan osim. Jual food pun modus operandi sebut nangis bagai. Apoo
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 03:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Inilah mikimaus tu kan
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 03:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Tengok iklan cari staff company dia ni, gaji dah mcm tahun 2000. Bos bukan main gebang
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 03:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Mickey asek tiru aku je. Mengelupur kat akhirat esok akibat tak bayar komisyen di dunia.
Derhaka tokguru keh mana lagi kau nak korek idea
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 03:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 31-7-2021 02:42 PM
Dia hidup lagi ke?

Idup...
Ramai pengikut. Mak lopah pun anak murid dia.
Fee Platinum kelas dia puluhan ribu. Sekarang ni dia main saham. Dia beli saham mpay. Majority saham dia pegang.
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 04:01 PM From the mobile phone | Show all posts
azirahs007 replied at 31-7-2021 03:45 PM
Idup...
Ramai pengikut. Mak lopah pun anak murid dia.
Fee Platinum kelas dia puluhan ribu. Sekar ...

Sbb ramaibterpedaya la dia masih hidup. Sumer kena scam
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
ramai ye org ikut dan join seminar dia ni. salah satu ank dato k dan menantu
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 04:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 31-7-2021 04:01 PM
Sbb ramaibterpedaya la dia masih hidup. Sumer kena scam

Panjang berjela title dia..
Bersihkan kolam hati..
FB_IMG_1627717582234.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 04:22 PM From the mobile phone | Show all posts
azirahs007 replied at 31-7-2021 04:18 PM
Panjang berjela title dia..
Bersihkan kolam hati..

Eh bkn ke aritu mmg dah habaq title Dr tuh degree beli?
Datuk wira ni mcm sama title dgn sofa merah
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 31-7-2021 04:22 PM
Eh bkn ke aritu mmg dah habaq title Dr tuh degree beli?
Datuk wira ni mcm sama title dgn sofa mer ...

Dia tak heran pun apa org nak ckp. Selagi boleh tunggang.. Dia tunggang.
Kadang2 pelik juga anak murid dia. Dia buat bisnes pun tak pernah jadi. Betul2 bisnes airliur je lah yg power.
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
azirahs007 replied at 31-7-2021 04:18 PM
Panjang berjela title dia..
Bersihkan kolam hati..

Eh dia dah kurus ek?
Dulu kemain gah dia, byk shop lot dia ambik buat office kat Shah Alam nun....
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 04:54 PM From the mobile phone | Show all posts
azirahs007 replied at 31-7-2021 04:30 PM
Dia tak heran pun apa org nak ckp. Selagi boleh tunggang.. Dia tunggang.
Kadang2 pelik juga anak ...

Yg percaya tuh la tertipu...
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 05:04 PM | Show all posts
acikbrown replied at 31-7-2021 04:38 PM
Eh dia dah kurus ek?
Dulu kemain gah dia, byk shop lot dia ambik buat office kat Shah Alam nun... ...

aritu kan dia kena covid....dia dah stage 3 ke 4 kat icu kalau tak silap....
selepas tu mmg nmpak kurus skit...
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 05:06 PM From the mobile phone | Show all posts
aku syak lecturer aku dulu pentaksub, gi talk dia yg pree tuh sbahagian dr assignment hurkeh. pastu kan masa daftar ke keluar dr hall dorang ada amik no phone. mula la bertubi2 masuk sms iklan pakej riban. aku puiiih kan aje
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 05:19 PM From the mobile phone | Show all posts
acikbrown replied at 31-7-2021 04:38 PM
Eh dia dah kurus ek?
Dulu kemain gah dia, byk shop lot dia ambik buat office kat Shah Alam nun... ...

Kurus sebab potong ke..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list