Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
43829
View
379
Reply

Alhamdulillah, Itulah doa saya selama ini. Fattah Amin mengakui isterinya kini sudah bertudung.

[Copy link]

Author: FORUMCARIII    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 22-7-2021 06:22 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
  


KUALA LUMPUR: “Alhamdulillah, itu saja saya boleh cakap,”.

Itu reaksi pelakon dan penyanyi, Fattah Amin ketika mengulas pertanyaan mengenai penampilan isterinya, Fazura yang kini sudah mula berhijab.

Menurut pelakon Hero Seorang Cinderella itu, berkata, dia bersyukur kerana doanya telah dimakbulkan.

“Alhamdulillah, dia pun sudah bertudung, memang itulah doa saya selama ini. Sebagai seorang suami mestilah suka tengok penampilan muslimah dia,” katanya sambil tersenyum tanda gembira.

Fattah berkata demikian ketika sesi pelancaran single ketuhanan terbaharu yang berjudul Hamba, kolaborasi bersama komposer Hafiz Hamidun dan penampilan penyanyi rap, Kmy Kmo secara maya bersama media, petang tadi.

Sementara itu bercakap mengenai karakter seorang bapa kepada cahaya mata Nur Fatima Aisya, pelakon itu berkongsi, apabila anaknya meragam sedikit saja Fattah akan cepat-cepat melihat keadaan puteri kesayangannya itu.

“Saya dan Faz tidak boleh atau pantang dengar Fatima macam nak menangis atau pun bersuara sikit. Kami risau mungkin ada yang tidak kena. Saya boleh cakap masa kini lebih banyak diluangkan bersama Fatima.

“InsyaAllah bila Covid-19 sudah tiada, nak bawa Fatima jalan-jalan ke Zoo sebab sekarang ini saya rajin bacakan dia buku-buku haiwan saja,” ujarnya.

  


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Alaa helok abam tah keh3….

Suka tengok fattah.. nmpk lembut diam tp sbrn dia tegas.. wlpn org kutuk2 sbnrnya dia jenis hati kering gak! Bila dia bulat buat keputusan mmg xde pth balik..da bertudung bininya diam2 je didik. Tak perlu tnjuk kt iglive ngaja bini   Segala mak nenek hukum hadis mcm mr.know everything
P/s: tiada kena mengena dgn set pakis
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 06:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Geram dgn baby tu rasa cm.nakmcubit je pipi...
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 06:39 PM | Show all posts
Alhamdullillah, with or w/o tudung, u still glow. Nampak sgt2 bahagia with yr loved ones. Happy for u, take care.
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 06:45 PM | Show all posts
ni nak curik limelite mana lak ni
larikkkk
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 07:09 PM From the mobile phone | Show all posts
haruslah replied at 22-7-2021 06:45 PM
ni nak curik limelite mana lak ni
larikkkk


Dh nak dekat seminggu you fattah tu anouce dekat ig nak launch lagu.media kita ni punya perangai bila orang launch produk dia tnya hal peribadi.

Apapun alhamdulilah semoga terus istiqama bertudung itu mudah nak istiqama tu yang payah.
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 07:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Match made in heaven they say....semoga terus bahagia Fattzura family hingga ke jannah...forum cari menjadi saksi betapa berlikunya kehidupan masing2 before they get to taste the happiness.
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 07:12 PM | Show all posts
tomatome replied at 22-7-2021 06:28 PM
Alaa helok abam tah keh3….

Suka tengok fattah.. nmpk lembut diam tp sbrn dia tegas.. wlpn org ku ...

hahahaha..boh disclaimer bawah tu siap2 ye..ye iols pun suka cara Fattah tu..tak perlu menayang ngaji sngt ke ape ke..jadi mcm orang biasa
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 07:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Untung sesangat pajura....patah ni kalu bulih di klon  dan dijual kat shoppee.... mesti laris....tak payoh berbidadari kehulu kehilir tapi bulih nampak patah ni sayang sungguh ke pajura....aku tumpang gumbira....
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 07:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Bini mau dgr cakap ok la.. dpt yg Queen kontrol makan hati la..
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 07:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah.. cutenya fatima
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 07:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Moga Istiqomah ye Faz...
Alhamdulillah
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 07:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulilah....tahniah fatah brjaya membimbing fazura ke jalan yg diredhai...semoga masing2 trus istiqamah
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 07:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah. Dulu aku macam tak suka dgn faz ni tapi lama lama okey je . Sebab dia tak mendiva pun gitchuu
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 08:02 PM From the mobile phone | Show all posts
jijioaynna replied at 22-7-2021 07:11 PM
Match made in heaven they say....semoga terus bahagia Fattzura family hingga ke jannah...forum cari  ...

Meols nak tekan like 1000 kali pasal yg ni tp tak dop butang like meols kasi vunga jerlah
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 08:12 PM From the mobile phone | Show all posts
haruslah replied at 22-7-2021 06:45 PM
ni nak curik limelite mana lak ni
larikkkk

Nak curi  limelite  ustad jadi jadian  laaa...yg isteri nya asik usap usap perut.... hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 08:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Nurul_007 replied at 22-7-2021 07:09 PM
Dh nak dekat seminggu you fattah tu anouce dekat ig nak launch lagu.media kita ni punya perangai ...

takde dia mmg mcm tu. out of nowhere tiber gitu…
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 08:22 PM From the mobile phone | Show all posts
bagus lerrr... dari berjodohan dengan....
tahniah laa..
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 08:22 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 22-7-2021 08:12 PM
Nak curi  limelite  ustad jadi jadian  laaa...yg isteri nya asik usap usap perut.... hehehe

Seminggu dua ni org x layan artis sgt...bz sayu sedih ke sana ke mari jer...
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 08:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah bertudung? Alhamdulillah.... dh bertudung i suka....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list