Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
12350
View
93
Reply

Issey menangis mencurah-curah hilang kerja ke? lepas kutuk syuk terus kena hilang kerja? xmcm konspirasi ke?

[Copy link]

Author: Raline       Show all posts   Read mode

Author
Post time 16-7-2021 08:13 PM | Show all posts |Read mode
Edited by Raline at 18-7-2021 11:01 AM

Issey tinggalkan Suria FM


Issey

Kuala Lumpur: Pelakon dan pelawak, Issey, 34, meninggalkan stesen radio Suria FM selepas tiga tahun bertugas sebagai penyampai di stesen radio itu, hari ini.

Issey atau nama sebenarnya Fazlisham Mat Hussin memutuskan untuk tidak menyambung kontraknya yang berakhir pada 31 Julai ini kerana memiliki perancangan masa depan lain.

Mengakui hatinya berat meninggalkan stesen radio itu, dia bagaimanapun bersyukur diberikan peluang keemasan menyertai stesen radio itu yang banyak meninggalkan kenangan indah.

"Hari ini hari terakhir saya di Suria FM. Saya sendiri yang memilih untuk tidak menyambung kontrak walaupun sangat sayangkan Suria FM. Namun, saya buat keputusan ini sebab saya ada rancangan sendiri.

"Kenangan tiga tahun di Suria FM menjadi satu memori indah dan cukup bermakna untuk saya dan adik-beradik di stesn radio itu," katanya.

Bagaimanapun, Issey enggan mendedahkan mengenai perancangannya itu, namun berjanji akan berkongsi mengenainya pada masa yang sesuai nanti.

Issey yang mengendalikan segmen Team Pagi Suria (TPS) bersama Ajak dan Fizi Ali ke udara kali terakhir, hari ini.

Dia memulakan khidmatnya di stesen radio berkenaan pada 6 Ogos 2018.

Sumber:https://www.hmetro.com.my

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-7-2021 08:14 PM | Show all posts
bukan best pun suara kau kat radio... baik aku dgr radio yg ada suara SYUK
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-7-2021 08:24 PM | Show all posts


orang kt luar sana lagi sedih la bey.... mu ado gak umoh besey..
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2021 08:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Alolo siannya cmna nk byr umah sempit dia nanti
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2021 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Knfm pg sinar or era
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2021 08:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Sayangnya x sambung kontrak. Skrg nk cr kerja payah.
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2021 09:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku suke suria... Lg2 suria petang... Gelak saje mendengar rara n tezo tu... Hahahhaha
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2021 09:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Syukurr dah xde...slang tu mmg kena improve terukkkss
Ntah2 syuk ganti x....

Saya ade radio....awak xde
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2021 09:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Sendiri xnak sambung kontrak tp sedihnya cam kena buang
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2021 09:24 PM From the mobile phone | Show all posts
clarizsa replied at 16-7-2021 08:25 PM
Alolo siannya cmna nk byr umah sempit dia nanti

Amboi kezamnya komen
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2021 09:24 PM From the mobile phone | Show all posts
ezacbee replied at 16-7-2021 09:20 PM
Sendiri xnak sambung kontrak tp sedihnya cam kena buang

Aku mcm nak tuduh kontrak tak sambung.
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2021 09:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Sendiri berenti, sendiri nangis beriaburuk la wei!
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2021 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 16-7-2021 08:53 PM
Sayangnya x sambung kontrak. Skrg nk cr kerja payah.

Dia ada bisnes n rsa boleh hdup kot dgn bisnes n side job lain...
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2021 09:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Uols klu bkn pendengar setia hari2 boleh lh x rsa apa2... all the best issey kt luar sna, nxt monday ada org bru kot ganti tp nk dpt chemistry n click tu amek msa lah...
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2021 10:23 PM From the mobile phone | Show all posts
emera replied at 16-7-2021 09:24 PM
Aku mcm nak tuduh kontrak tak sambung.

Itulah persoalannya.
Jawapan selamat taknak sambung kontrak. Kot sedih pun lap laa hingus tu dulu.
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2021 10:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Ajak jd DJ lg better bertiang dr die nie
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2021 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm dia je dok live kat shopee...x perasan plak meniaga apa..sorang lagi aku tgk si fikri tu jual produk bibi c...vitamin c...retis kalo rajin mesti dpt buat duit senang
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2021 10:38 PM From the mobile phone | Show all posts
clarizsa replied at 16-7-2021 08:25 PM
Alolo siannya cmna nk byr umah sempit dia nanti

Apa susah..bini boleh bayar..
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2021 10:39 PM From the mobile phone | Show all posts
aechae replied at 16-7-2021 09:58 PM
Uols klu bkn pendengar setia hari2 boleh lh x rsa apa2... all the best issey kt luar sna, nxt monday ...

Iols merambu menangis pagi td. This trio teman i pagi2 ms berkebun. N i suke issey dr zmn dia berdikir, red warrior.
Jgn suria petang buat hal nk berenti dah le.
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2021 10:44 PM From the mobile phone | Show all posts
MrsVeneer replied at 16-7-2021 10:39 PM
Iols merambu menangis pagi td. This trio teman i pagi2 ms berkebun. N i suke issey dr zmn dia berd ...

Iols off day harini so x dgr lh radio pg2...tau tghari td tgk kt ig je...nasib baik lh kt rumah...sejak2 pkp ni TPS slalu buat iols nangis pagi2 kt tmpt keja...yg msa hari bapa, cabaran pkp, pakcik call sbb pdpr anak tu...  
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list