Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
13964
View
163
Reply

Suhaimi saad dah open slot guys! jom......urut batin

[Copy link]

Author: Raline       Show all posts   Read mode

Author
Post time 24-6-2021 03:05 PM | Show all posts |Read mode
Edited by Raline at 24-6-2021 03:08 PM

  


mosusofficial :

jom.
sapa nak urut.
area kota bharu je.

#tukangurutlelaki
#urutkotabharu
#tukangurutbatin



Kecoh sebelum ini apabila bekas anggota kumpulan nasyid In-Team iaitu Suhaimi Saad, mengaku bahawa dia merupakan individu yang sebenar di dalam sebuah aplikasi mencari pasangan sejenis. Tambahnya, dia menggunakan aplikasi grindr itu untuk menawarkan khidmat urut sahaja.

Pada hari ni sekali lagi Suhaimi Saad memuat naik gambar promosi yang agak mencurigakan dan terus mendapat komen yang seolah-olah macam daripada golongan LGBT (gay). Tengok pada gambar selfie beliau macam ada sesuatu je servis yang ditawarkan oleh Suhaimi Saad.



  


-Raline
Sumber : https://www.instagram.com/p/CQfP2P2BgOv/

Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 03:16 PM | Show all posts
kalau tukang urut batin tu sesuatu sangat kann...
mesti la ada urut part itu kann..

berdesup2 jantan sangkak DM tuh..
yuckkk...
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 03:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Sesape pergi tlg jadi mangsa urut... Jgn lupa bawak polis sekali ya langgar sop
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 03:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Bisnes urut blh bukak ke musim pkp ni?
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 03:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Tempat dia nie dah tak.lockdown ke??
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 03:26 PM | Show all posts
laksmanabentan replied at 24-6-2021 03:16 PM
kalau tukang urut batin tu sesuatu sangat kann...
mesti la ada urut part itu kann..

yeke berdesup?

AHAHAHAHAHAH ada ke yg selera dengan jantan busuk ni?
bukan gay ada taste tinggi ke.
ini leher pun kena iron.
pakai filter memang nampak licin.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-6-2021 03:28 PM | Show all posts
otai_g replied at 24-6-2021 03:19 PM
Bisnes urut blh bukak ke musim pkp ni?

Urut batin Tradisional dikatakan mampu merawat mati pucuk atau Erectile Dysfunction (ED) yang merupakan ketidakbolehan zakar anda untuk mengeras (ereksi) atau menahan kekerasan tersebut.

.

Simptom yang biasanya dialami oleh mereka yang mengalami masalah mati pucuk ini adalah:

.

  • Ereksi tidak mampu bertahan lama
  • Ereksi tidak cukup kuat untuk aktiviti seksual





Kebanyakan lelaki pada satu masa nanti akan mengalami isu mati pucuk ini pada satu masa dalam kehidupan mereka.

.

Kalau jarang-jarang berlaku masalah ereksi ini, ia bukanlah perkara yang terlalu perlu untuk dirisaukan.

.

Ia mungkin disebabkan oleh faktor lain seperti:

  • Emosi
  • Letih
  • Masalah psikologi
.

Namun, jika ia berlarutan selama beberapa minggu, anda patut untuk mula risau kerana berkemungkinan besar anda mempunyai masalah mati pucuk ini.

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-6-2021 03:29 PM | Show all posts
miszclassique replied at 24-6-2021 03:18 PM
Sesape pergi tlg jadi mangsa urut... Jgn lupa bawak polis sekali ya langgar sop






oppppsss mengata i ke?
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 03:31 PM | Show all posts
dah la baru-baru ni buat live dia cerita pasal 2 round.dia cakap kena bagi cukup nafkah batin kat bini,
tak cukup tambah, kena bagi 2 round
kena main sampai sejam

bini bodoh dok tepi gelak2 je.
sial punya laki bini


Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 03:32 PM | Show all posts
3chanceno replied at 24-6-2021 03:24 PM
Tempat dia nie dah tak.lockdown ke??

dia kan penduduk bumi flat
apa dia kisah dengan undang2 bumi sfera

sebab tu hari2 makan laksa, unlike manusia di bumi sfera yang hari2 makan nasi
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 03:36 PM | Show all posts
Parit.Hilton replied at 24-6-2021 03:26 PM
yeke berdesup?

AHAHAHAHAHAH ada ke yg selera dengan jantan busuk ni?

gay sskjp sis... ada taste ker????oppsssss...
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 03:37 PM | Show all posts
otai_g replied at 24-6-2021 03:19 PM
Bisnes urut blh bukak ke musim pkp ni?

itula pasal kan..
ade member iols pun selamba buat mobile spa...
pastu up kat socmed baru lepas urut dan facial customer...
meols pulak mcm ehhhh....
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 03:38 PM | Show all posts
dah filter pun nampak busuk...
mcm org 3 hari sekali mandi...
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 03:39 PM | Show all posts
Saja je dia tu kasi panas forumers sebab lama dah cerita tenggelam.  Hari tu up lagi gambar menganjing dia rentas negeri pun orang buat tak reti je.  So ni click bait dia.
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 03:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Screenshot lpstu report.. mna leh ngurut kote musim pkp ni
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 03:42 PM | Show all posts
abaikan je lah gay tua kerepot ni
dia memang mintak orang mengata dia
semua post dia memang mengundang supaya netizen bercakap pasal dia
biarkan dia mati sorang2 sana ngan bini dia
'dedua baghal nak mampos
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 03:49 PM | Show all posts
Edited by salimrock at 24-6-2021 03:51 PM

eeeii , kisah tukang urut ni ter igt 2 orang tukang urut ni

lelaki,  dahkawin tp something is wrong

dia cakap dia pernah urut seorang lelaki ( taknak la bgtau nama )

lelaki ni lemah batin, jd lama tak pancut

bila dia urut je , si di urut ni, jadi syok, batang dia tegak , pastu dia cakap tolong urut smpai pancut sebab dah syok



jd si tukang urut ni urut la smpai pancut, lelaki urut lelaki

si tukang urut ni cakap, aku pn urut la smpai keluar air mani dia pancut kt lengan

wa dan kawan wa : erk, lenmacam ni,  siap cerita, kalo aku tak de la cerita mcm ni, aib, ke dia nak try kitorang,  

dia pernah cakap try la urut , dia boleh bg besar dan keras ...


ish, aku masa tu bujang lagi la,  

lg pn aku rasa dia nak cabol  kitorang dgn cara terhormat ni,  dahla cabol, dpt upah lagi


dn ada seorang tukang urut yg lagi 1 pulak, pn modes operandi yg sama,

aku berborak dgn sorang mangsa, dia suka urut, smpai tegak batang yg di urut, pastu tukang urut tu suruh pancut atas badan dia...

lelaki tau, / pakcik,  lepas tu yg kena urut tu kena urut dia pula...


eeiii ... pelik nya  

smpai skrg aku tak pergi urut dgn orang berjanggut dan bermisai ni, pasal 2 tukang urut ni berjanggut dan bermisai


boleh urut tapi kaki sahaja, kalo badan wa minta di bawa saksi seorang
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 03:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Mana boleh buka pusat urut... Hanat laaa.. Aku dok sakit belakang nak pi urut kat pusat rawatan al munawarah pun x boleh sebab tak boleh buka..
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 03:54 PM | Show all posts
salimrock replied at 24-6-2021 03:49 PM
eeeii , kisah tukang urut ni ter igt 2 orang tukang urut ni

lelaki,  dahkawin tp something is wro ...

kau dh try B2B belum?
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 03:55 PM | Show all posts
Edited by JohnyEnglish at 24-6-2021 04:58 PM

Aku suka berurut dgn org buta ja.pasai diorang ada pi kursus urut
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list