Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
12Next
Return to list New
5547
View
34
Reply

Mas Khan Terpikat Dengan Sifat Penyayang, Keibuan Diana Nasimuddin

[Copy link]

Author: jarimanis    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 13-6-2021 11:35 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 11:38 PM | Show all posts
Xde artikel pape ke dek?
Nnt kene katup sbb x ikut SOP
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 11:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka copy paste mak dia ye..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-6-2021 11:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Jika sebelum ini dilihat seperti merahsiakan, namun kini pelakon Mas Khan lebih terbuka mengenai hubungan istimewanya bersama usahawan Diana Nasimuddin.

Hubungan mesra diantara pelakon Mas Khan dengan usahawan Diana Nasimuddin kini bukan lagi rahsia. Jika sebelum ini pelakon filem Abang Long Fadil 2 itu dilihat seperti merahsiakannya, kini dia lebih terbuka mengenai hubungannya bersama Diana.

Baru-baru ini, Mas Khan menjawab pertanyaan pengikutnya apa yang membuatkan dia jatuh hati dengan anak kepada jutawan automotif terkenal itu.

Dedah sebab suka diana.

Terbaru, di Insta-story nya Mas Khan atau nama sebenarnya Mas Hidzhir Khan bin Mas Fadzillah Khan,27 menjawab persoalan salah seorang pengikutnya mengenai faktor mengapa dia begitu menyukai anak kepada jutawan automotif terkenal itu.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-6-2021 11:52 PM From the mobile phone | Show all posts
slyfynx replied at 13-6-2021 11:38 PM
Xde artikel pape ke dek?
Nnt kene katup sbb x ikut SOP

Tak pandai nak edit.how?
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 11:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Ye ke..
Ke terpikat bende lain.kachinggggg
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 12:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Seksa seksi mek diana sekarang.
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 12:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Terpikat duitlah kan billionaire..
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 12:16 AM | Show all posts
Cougar with toyboy
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 12:17 AM From the mobile phone | Show all posts
kalau i jd diana ni..tamo la kat MK ni..nampak nau mcm blh buat stok gegeli jer..nk jd laki tu mcm was was lak
mcm dlm cite..laki ada scandal blkg bini..kawen sbb bini kaya..haa gitew..tp ssh kan jd ank billionaire ni..nak tak nak kena cari yg sedarjat..so takde isu kawen sbb reta...nsb la bkn ank billionaire..pening nnti nk cari laki
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 12:20 AM From the mobile phone | Show all posts
I tgk maskan ni up ig trade forex. Diyana neh wdraw 12k ada 1hari tu.

Berapalah dia lebo kan kt maskan. Ades
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 01:29 AM From the mobile phone | Show all posts
mas khan terpikat dengan uang
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 01:57 AM From the mobile phone | Show all posts
diana please la kawen la dgn sekufu.. x kan la ko nk tanggung bewak seumur hidup? kalau x sekufu pun cari la laki yg ada stable career & financial..
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 02:48 AM From the mobile phone | Show all posts
edayildiz replied at 14-6-2021 12:17 AM
kalau i jd diana ni..tamo la kat MK ni..nampak nau mcm blh buat stok gegeli jer..nk jd laki tu mcm w ...

Lps tu xtau org tu syg ko sbb ko sendiri atau sbb duit. Yg kes mcm ni dah tentu sbb duit
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 02:48 AM From the mobile phone | Show all posts
in short, terpikat dgn uwang
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 04:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Family Mas Khan ni pon ada resort/chalet sendiri kan.. So lantak lah dia.. Wlupon perempuan tu berkali2 ganda kaya dari dia..
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 05:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Sugar mummy la baru betul
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 06:50 AM From the mobile phone | Show all posts
yoyobulat replied at 13-6-2021 11:59 PM
Ye ke..
Ke terpikat bende lain.kachinggggg

Haha.... I pon rasa camtu... Muka anak2 nazar ni pon semua biaser2...takde rich look. But rich pocket
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 06:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Perawankota replied at 14-6-2021 04:44 AM
Family Mas Khan ni pon ada resort/chalet sendiri kan.. So lantak lah dia.. Wlupon perempuan tu berka ...

oooo org ada2 juga ke lakinya? igt marhaen sgt3
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 08:05 AM | Show all posts
Ni br betul bodo

bkn bodo bodo

Pe cer da setel ke kes mamat nih scam

tarah duit janda ameng spring
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list