Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
1745
View
10
Reply

[Video] Babak Sinetron Tak Masuk Akal Cuba Selamatkan Diri, “Amende Ni Hahaha”

[Copy link]

Author: Raline       Show all posts   Read mode

Author
Post time 13-6-2021 11:46 AM | Show all posts |Read mode
Babak Sinetron Tak Masuk Akal Cuba Selamatkan Diri, “Amende Ni Hahaha”





Babak drama atau filem tidak masuk akal kadang-kadang boleh buat rasa ‘turn off’ nak sambung tonton. Namun ada juga yang terhibur dengan babak yang tidak pasti disengajakan atau pun tidak ini.

Kebiasaannya kalau drama atau filem Tamil memang biasalah dapat lihat babak lawan-lawan yang kadang-kadang boleh buat rasa terpegun ada menyaksikannya.


Namun begitu, baru-baru ini babak dari sinetron pula ada yang tidak masuk akal.
Dalam video pendek yang dikongsikan semula oleh seorang pengguna Twitter ini kelihatan seorang wanita sedang melarikan diri dan seorang lelaki mengejarnya. Apa yang mencuri perhatian ramai adalah apabila wanita itu hampir terjatuh ke dalam gaung.

Kebiasaannya kalau orang terjatuh akan berpaut pada akar pokok, ya ini yang dibuat wanita tersebut. Namun dia belum lagi terjatuh dan wanita tersebut berpaut pada akar pokok itu. Lebih pelik lagi lelaki itu turut bantu wanita tersebut. Berikut adalah video babak sinetron tak masuk akal tersebut:





Perkongsian babak sinetron tak masuk akal ini telah membuatkan warganet meninggalkan reaksi mereka di ruangan komen seperti berikut:

“Nasib baik ada akar kayu tu”



“Siotlah hahaha..Habis takleh cari makan kalau movie tamil nampak ni”




“Jangan bagi director movie Tamil nampak ni”




SUMBER
TWITTER
https://himpunanceritalawak.com

Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 12:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau tak sempat pegang,mesti akar tu dah jatuh gaung.
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 12:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Bongoknya lahai..
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 12:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Mungkin ini dimaksudkan prof muhaya kena buat buat bodoh
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 12:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha..ntah apa2 la cter..
Dh kenapa xnk bangun..nk pegang akar bwh tu????
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 12:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni sinetron komedi ke apa
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 12:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku rasa, dia berpaut pada akar pokok tu macam nak anchor diri dia dari ditarik/tangkap dek lelaki baju biru tu. Dia nak lari, depan gaung. Nak lari ke belakang confirm kena tangkap. Aku rasa la
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 01:07 PM | Show all posts
gigih siap ada rakaman dibalik tabir lg tu...
hahahahahah
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 09:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahahaha macam2
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 12:06 AM | Show all posts
harkktuih replied at 13-6-2021 12:10 PM
Mungkin ini dimaksudkan prof muhaya kena buat buat bodoh

hahahaha semua bole buat ayat dr perkataan prof tu..
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 05:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Hahahaha. Berdekah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list