Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
6213
View
84
Reply

Jelita Di Usia 45 Tahun, Noryn Aziz Kongsi Rahsia

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 11-6-2021 10:32 AM | Show all posts |Read mode
Penyanyi Noryn Aziz berkongsi antara rutin cantik yang diamalkannya sejak meniti usia 30-an.


Menurut Noryn, petua yang dinamakan sebagai ‘facial ice” ini yang dipraktikkan setiap pagi bagi menyegarkan kulit wajah.




Foto: IG




Perkara tersebut dikongsikan bintang yang sinonim menerusi lagu Fantasi Oh Realiti ini menerusi Instagram


“Noryn nak share with you my ‘petua’ that i do every morning without fail. Tapi ni sikit je, kalau nak tahu lebih, nanti i share dekat my YouTube Chanel. Nak tak?,” tulisnya.













Menerusi video tersebut, Noryn turut merendamkan wajahnya sekitar 10 hingga 15 saat, bergantung kepada ketahanan masing-masing.




  



Sehingga kini, video tersebut sudah pun mendapat tontonan lebih 30,000 kali. -CARI


Sumber: Media Hiburan
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 10:39 AM | Show all posts
Peliknya dagu tu.  
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 10:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Umo 45?
Dia nampak kertu..
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 11:12 AM | Show all posts
u nmpk 10 tahun lagi tuwa..kalu nmpk muda 10 tahun baru la power.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 11:17 AM | Show all posts
u nmpk 10 tahun lagi tuwa..kalu nmpk muda 10 tahun baru la power.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 11:19 AM | Show all posts
entah apa2 entah...
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 11:21 AM | Show all posts
yang gambar dengan turban tu nampak macam nenek dah...
tips jelita? more to tips macam mana nak bergaya supaya nampak lebih tua dan setaraf suami kita yang lagi tua...

harris alif atau mawar fareeda boleh praktikkan ni...
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 11:36 AM From the mobile phone | Show all posts
tapi nampak tua cam nenek je teringat dulu ada sorang minah kokesen share petua awet muda mandi ais tapi muka dia tua je
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 11:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Muda dulu mmg cantik..manis jer
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 12:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Tang mana nampak mudanya.. Terpeleot ka mata kata dia muda.. Sora dia pon mcm nenek ja.. Dagu dh mcm ahli sihir..
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 12:34 PM | Show all posts
petua utama ialah makeup yg tebal/...

takde makeup aku rasa muka nenek ni,  40 tahun dulu orang umur 41-42 dah jadi nenek tau
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 12:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Jelita ke ??????????
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 12:45 PM | Show all posts
Wow dagunya bersegi..
Sedari rahim ibunya kah begitu...
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 12:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha aduh muda lagi amy mastura & kak ziana. Ni macam nenek nenek je.. dresing pun acik acik sangat. Dulu selalu confused umur dia dengan atilia betul ke sebaya tp dia ni dah rupa macam mak atilia salamiah hassan tu..
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 12:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Awet muda??? Ermmm
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 12:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada anak tak
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 01:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Lorrr...igt dah 50 something dia ni...
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 01:11 PM | Show all posts
She looks like a witch hahahaa
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak pernah tgk muka dia ni takde filter. Dh filter pun nmpk tak muda mana
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Muda lg amy mastura n geng celepets
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list