Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
1234Next
Return to list New
10036
View
71
Reply

Netizen Dapat Teka Siapa Bakal Isteri Haqiem Rusli?

[Copy link]

Author: kp5x       Show all posts   Read mode

Author
Post time 9-6-2021 11:55 AM | Show all posts |Read mode


Baru-baru ini penyanyi Haqiem Rusli membuat pengakuan di 'live' instagramnya yang dia bakal berkahwin tidak ama lagi.


Masih belum ada tarikh tepat bila majlisnya bakal dilangsungkan, Haqiem juga berkata identiti 'bakal isterinya' itu akan diumumkan pada majlis nikah nanti.


Namun netizen seakan sudah berjaya menjejaki 'bakal isteri' Haqiem dan sudah mula berkampung di laman instagram gadis yang dipanggil Sofea oleh mereka. Selain ucapan tahniah, ramai yang memuji kecantikan Sofea yang dikatakan mirip Hanis Zalikha itu, tidak kurang juga kata-kata nasihat agar menjaga aurat. Tekaan netizen tersebut seakan betul apabila ibu Haqiem turut meninggalkan emoji senyuman pada salah satu hantaran instagram terkini Sofea.


Hasil komen-komen daripada netizen, sedikit maklumat peribadi berkaitan Sofea telah berjaya ditemukan. Antaranya, nama penuh Sofea adalah Wan Anis Sofea Binti Wan xxxxxxx, tamat tingkatan lima pada tahun 2019 di SMK Seksyen x dan 'founder' Restoran Santhai Village yang mana pemiliknya adalah Haqiem Rusli. Nampak seperti bukan 'catfish' .



Kredit foto : Instagram @sofeaaaaz



Sehingga kini tiada penafian daripada tuan punya badan walaupun laman instagramnya kini dihujani komen-komen berkaitan 'pernikahan' yang bakal dilangsungkan dengan Haqiem Rusli.


Jika benar tekaan netizen nampaknya tidak kesampaian hajat Haqiem untuk merahsiakan identiti 'bakal isterinya' itu.  



Kredit foto : Instagram @sofeaaaaz



Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 12:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by umbut at 9-6-2021 12:03 PM

Music video nak yg bertudung.. Nak cari bini bertudung.. Ni lah bbnu acah2 setaz.. Akhirnya free hair juga yg cun kan...

Yg netz pun menyibukkkkk tarbiah soh top aurat cam dulu idaman dik hakim.. Koserrrr
Bakal bini memang cantikkk x lama lagi kena bertutupler ko dik.. Kalo x dikecam netz setazah jadian
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 12:03 PM | Show all posts
alalepas kahwin bertudung ler tu
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 12:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Lawa



Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 12:17 PM | Show all posts
umbut replied at 9-6-2021 12:00 PM
Music video nak yg bertudung.. Nak cari bini bertudung.. Ni lah bbnu acah2 setaz.. Akhirnya free hai ...

nak buat macam mana laiee


negara ni, tua muda semikin kaya kayangan marhaen tunggang tonggeng agama untuk diterima, untuk dimaafkan kesalahan yang dibuat dengan sengaja atau untuk jual barangan. tunggang tonggeng selagi boleh. kena azab nanti pukul rata semua kena
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 12:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Kira baru 19 la ni ye. Aduh mudanya lagi dah pikir masak2 keni
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 12:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau gambar selfie mmg lawa, tapi hari tu aku tengok video dia jawap q&a kat ig story, muka dia mcm pelik, pastu mcm tak classy, mcm kejutan tiba2 jadi perhatian pun iya, skrg ni dah start buat igreview. Tipikal bbnu
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 12:52 PM | Show all posts
nampak sangat perangai hipokrit dak haqiem ni...
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 01:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Free hair sekarang.. if andaikata lepas kawin tu terus berbungkus.. besarrr pahalaaa dik qie qie.. jihad katanya. Hihi
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 01:20 PM | Show all posts
husna_amal replied at 9-6-2021 12:52 PM
nampak sangat perangai hipokrit dak haqiem ni...

Jgnlah cpat  menghakimi begitu. HR tentu ada kriteria pilihannya tapi tidak sbg  syarat mutlak.  Syarat begitu boleh dirunding lagi, isteri wajib patuhi kehendak suami selaras juga  kehendak syarie.

Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 01:21 PM From the mobile phone | Show all posts
umbut replied at 9-6-2021 12:00 PM
Music video nak yg bertudung.. Nak cari bini bertudung.. Ni lah bbnu acah2 setaz.. Akhirnya free hai ...

Auchhhhhhh burn
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 01:22 PM From the mobile phone | Show all posts
virgo19 replied at 9-6-2021 12:50 PM
Kalau gambar selfie mmg lawa, tapi hari tu aku tengok video dia jawap q&a kat ig story, muka dia mcm ...

Semoga lebih cerdik la lps ni.. Bakal laki she olls kan terhangat di pasaran.. Teringat plk cter dedolu, one of gf awan mano dulu pnh buat ayat bimbo.. "bie, y sume org tgk kite??" hish, nk jer hakak baling kasut kt ko dikkk
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 01:23 PM | Show all posts
cite punye hebat sampai adik pun nk contohi abg x letak gmbr wanita dedah aurat kt ig.
tp....
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 01:27 PM From the mobile phone | Show all posts
jap.. jap.. kaka nk tanya.. kenapa korg ckp dik anis ni cantik tp keknis xlawa penyek mcm sudip?
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 01:28 PM | Show all posts
umbut replied at 9-6-2021 12:00 PM
Music video nak yg bertudung.. Nak cari bini bertudung.. Ni lah bbnu acah2 setaz.. Akhirnya free hai ...

hahahhaha... dik qieqie kan memang poyo...
tapi okla heols ada jugak bakat compose lagu sedap2 and nyanyian heols pun not bad...
takdela mcm retis tibaiunta or penyanyi one hit wonder bbnu sajork....
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 01:36 PM | Show all posts
gambar yg.. my love for you blossoms everyday tu.. mcm biasa2 je aku tgk.
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
virgo19 replied at 9-6-2021 12:50 PM
Kalau gambar selfie mmg lawa, tapi hari tu aku tengok video dia jawap q&a kat ig story, muka dia mcm ...

alahaiii muda pn lagi..bebetul ke dh fikir masak2 nk jd isteri org ni?kang lagi mcm2 kejutan..jangan di kawal plak laki tu pasni heheheh..anyway dagunya tirus amat ye
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 01:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Mv tak nk perempuan yg tk bertudung,msuk pic dlm ig klau tak brtudung ko conteng2 bhagian rmbut tup2 yg free hair jgak menambat hati
Aritu wartawan mstar tnye bertudung ke bakal wife,dan2 ko ckp no komen ce klau btudung msti kau jwap gini kn dah semestinya
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 01:55 PM | Show all posts
aku membayangkan ala2 wanita solehah gituu... dah jodoh ye dikk... semoga bahagia
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 02:04 PM From the mobile phone | Show all posts
confirm lepas kawen bertudung. klu bertudung sekarang, haqiem xdpt nama laaaaa
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list