Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
1919
View
13
Reply

"Jarum Lagi Takut Dari Bakar Dagu Mayat," - Aedy Ashraf Seram Suntikan Vaksin

[Copy link]

Author: Cari-Azza       Show all posts   Read mode

Author
Post time 7-6-2021 09:25 AM | Show all posts |Read mode







Musim vaksinasi telah pun bermula dan pelbagai gelagat artis yang mendapatkan suntikan vaksin ini mendapat perhatian netizen. Ada yang membawa telefon pintar untuk merekodkan video sepanjang mereka disuntik.


Antara yang mendapat perhatian ialah Aedy Ashraf yang pada mulanya kelihatan gementar sebelum divaksin kemudiannya tidak menyedari pun jarum yang menembusi kulit lengannya.



  





Di Instagramnya, Aedy menjelaskan yang dia sebenarnya takutkan jarum.



"Aku antivax bukan sebab apa pun sebenarnya, sebab takut jarum je. But yang penting aku dah tunaikan tanggungjawab."



Foto G



Malahan, ada yang mengaitkan karektor lakonan Aedy yang berani mati sebelum ini berbanding jarum suntikan.



Foto : IG





Rakan-rakan artis turut mengucapkan tahniah di atas keberanian pelakon Anchor SPM ini.





Foto : IG


Foto : IG





Apa pun, artis antara role model yang boleh menjadi pemangkin peminat mereka untuk mendapatkan vaksin juga. - CARI



Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 09:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Ni pun boleh jadi gosip ke?????
Ngok punya repot lindungan acehand jizklongklong
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 10:01 AM | Show all posts
awat tukang cucuk pakai faceshield gitu?
jaga tudung lebih priority drpd jaga diri sendiri ke?
dah mcm tengok perempuan2 yg jaga tudung tak nak kemot pakai helmet plak..
dok letak belakang gitu..
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 10:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Ramainya da setel vaksin..baguslah
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 10:05 AM | Show all posts
ALe uto ape mende ni gosip.
BUat je la satu thread retis yang dh cucuk vaksin.
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 11:18 AM | Show all posts
ok la.. advocate for vaksin jugak dia.. tapi gambaq ajet2 macho, jarum secotet tu hang takut.. hahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Bakar dagu mayat tu cuma pengambaran ke atau buat betul2
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 01:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa maksud dia lelaki dan jarum persamaan? Double meaning eh?
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 03:53 PM | Show all posts
just nak gitau aedy ashraf memang hot!
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 04:05 PM From the mobile phone | Show all posts
poyos badan je bosar
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 01:04 AM | Show all posts
tak sangka sado2 pun fobia jarum yach....
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 09:49 AM | Show all posts
Imej pelakon kanak-kanak masih ada dalam kepala.  Entah mana macho-nya pun tak nampak.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-6-2021 10:01 AM | Show all posts
RumiMenari replied at 7-6-2021 01:15 PM
Bakar dagu mayat tu cuma pengambaran ke atau buat betul2



Berlakon drama Pemuja Kubur dengan Kaka Azraf


Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 12:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Cari-Azza replied at 8-6-2021 10:01 AM
Berlakon drama Pemuja Kubur dengan Kaka Azraf

Oooo tq for d info... cerita hantu / serem i tak tgk hehe
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list