Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
123Next
Return to list New
5840
View
54
Reply

"Saya Tak Salah, Berhenti Atau Tunggu Surat Saman Malu" - Wafariena

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 19-5-2021 09:16 AM | Show all posts |Read mode
Wafariena bengang apabila namanya dipetik menjadi punca pelakon Syazuwan Hassan dan bekas teman wanita berpisah. Bukan saja dituduh sebagai perampas, malah dia digelar perempuan sundal.




Kredit foto: IG




Wafariena Roslan, 26, memberi amaran kepada individu terbabit bahawa dia tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang jika namanya masih diburuk-burukkan.


Dipercayai, bekas teman wanita Syazuwan itulah yang melempar tuduhan serta memaki hamun pelakon dan juga bekas peserta program Vokal Mania berkenaan.




Kredit foto: IG



"Sebenarnya saya sudah tahu perkara ini beberapa hari lalu, cuma baru viral hari ini tetapi dibiarkan sahaja sebab saya tidak bersalah.

"Namun, sangat terkilan apabila dia mula menggelar saya sundal sedangkan kami tidak mengenali antara satu sama lain pun.

"Saya tidak marah dia nak tuduh saya perampas sebab saya tidak buat pun perkara itu tetapi saya sedih apabila digelar sebegitu rupa," katanya kepada Kosmo! Online, semalam.




Kredit foto: IG




Lantaran itu, dia meminta individu terbabit berhenti menuduhnya jika tidak mahu surat saman malu tiba di tangan.


Menjelaskan hubungannya dengan aktor terbabit, Wafariena menegaskan mereka hanya sahabat di set pengambaran.

"Tiada istilah bercinta pun. Berkasih sayang pun hanya dalam drama.

"Jadi, kepada yang melemparkan kata-kata yang teruk kepada saya, berhentilah tabur fitnah. Saya tidak terlibat langsung dalam masalah hubungan mereka," ujarnya.


Mungkinkah akan ada kejadian saman menyaman antara Wafariena dan individu terbabit? Apapun, diharapkan semuanya dapat diselesaikan dengan cara baik. - CARI
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 19-5-2021 09:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Kaka bc ig profile minah ni terus cringe..

"gadis berdagu lekuk"???

its like gadis bertahik lalat or berhidung mancung caption
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2021 09:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Siapa ex shazuwan ni?
lawa ke?
11 thn kapel kenapa tak kawen je? Silap2 anak dah darjah 3..
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2021 09:26 AM | Show all posts
patut la nmpk rempit.setelah ditilik2 mukanya ade iras mata si syatilla melvin.sejenis air muka kerempitan.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2021 09:29 AM | Show all posts
dah couple 11 tahun tu...
masih tak sedar2 ker..
maksudnya laki tu tak serius nak beristerikan pun...

move on aja laa.....
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2021 09:32 AM From the mobile phone | Show all posts
laksmanabentan: dah couple 11 tahun tu...masih tak sedar2 ker..maksudnya laki tu tak serius nak beristerikan pun...move on aja laa.....

Itu yang lebih tepat,tapi jenis tak faham2..nak tunggu jantan cakap memang tak laaa.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2021 09:36 AM From the mobile phone | Show all posts
11 tahun. Sanggup tunggu ye. Kalau kahwin, anak pon dah sepasang. Move on je lah.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2021 09:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Sampah bodoh apa berita ni? Penting ke utk masyarakat tau?
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2021 09:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Macam biasaaaa wanita vs wanita saling bercakaran.

Mamat tu rilek jer.

Come on girls. Ikot resam Cik Rohani. Kena jaga martabat kaum wanita. Kami semua tak salah, Shazwan yang salah. Mariiiiii....
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2021 10:03 AM | Show all posts
Edited by bemyself at 19-5-2021 10:05 AM

Ko pun kawan dgn retis ape yg ko expect..setia? Lambertttt lagik..
Org kawin 11 tahun pun leh cerai...apa lgi ko yg cuma berkawan je kot..
ko redho je laaa...move onnn..
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2021 10:07 AM | Show all posts
masih lagi berebut jantan camni?
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2021 10:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru: Kaka bc ig profile minah ni terus cringe.. "gadis berdagu lekuk"???its like gadis bertahik lalat or berhidung mancung caption


ok aku nak update ig aku #perempuanhidungkembang
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2021 11:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Pada mata iols wafariena ni tak cntik utk jadi seorang retis. Aura pun takde.
Pasal eks rampas merampas kalau betul elok la ko digelar sedemikian. Pada ex gf tu move on cari je lain. Jntan tu pun bkn kerlas dan ensem cm bamtah pun
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2021 11:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Semua rempittttttt... Eewwww
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2021 12:45 PM | Show all posts
wafariena ni muka bisher2 je cm akak2 kerani kilang..maaf cakap..

tapi muka ex gf syazuwan pun sama hauk gak..si syazuwan je iollss taste..hahahhaa
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2021 12:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Laki ni lari maybe sebab tak tahan mulut ex gf dia. Sejenis yang suka menyumpah {:spec
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2021 12:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Macam macam
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2021 01:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Terganggu dgn hidung dia..
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2021 01:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Rempitnya retis ni
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2021 01:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 19-5-2021 09:22 AM
Kaka bc ig profile minah ni terus cringe..

"gadis berdagu lekuk"???

Geli noks..perlu ke diri sendiri yg gelarkan..dct yg mmg femes ngn dagu lekuk pn xde nk claim diri snirik as berdagu lekuk
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list