Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
1234Next
Return to list New
4797
View
61
Reply

Untunglah, Baru 21 Tahun Masya Masyitah Beli Rumah Lagi

[Copy link]

Author: Cari-Azza       Show all posts   Read mode

Author
Post time 19-5-2021 06:29 AM | Show all posts |Read mode




Ada yang masih belum mengenali penyanyi, Masya Masyitah? Ini kerana penyanyi yang berusia 21 tahun ini ternyata bijak mencatur aset apabila membeli rumah keduanya dalam masa beberapa tahun sahaja.


Perkongsian itu dimuatkan di laman Instagramnya dengan gambar latar belakang adalah rumah dua tingkat yang dimilikinya. Terdahulu, Masya pernah berkongsi membeli kondominium berharga RM300,000 dua tahun lalu.





Foto : Ig




Mengucapkan syukur di atas rezekinya, para pengikutnya turut tumpang gembira dengan kejayaan luar biasanya.





Foto : IG



Foto : Ig



Tahniah Masya yang tidak mensia-siakan pendapatan dari hasil karya seninya. Artis lain patut mencontohinya kan? - CARI


Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 19-5-2021 06:32 AM From the mobile phone | Show all posts
sape dia ni{:freak
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2021 06:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Penyanyi mmg senang buat duit...to anak2 Muda yg Ada bakat menyanyi..boleh gilap lagi bakat tu ye
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2021 07:43 AM From the mobile phone | Show all posts
airmineral replied at 19-5-2021 06:32 AM
sape dia ni{:freak

Penyanyi yg muncul dari program Ceria Pop Star.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2021 07:44 AM | Show all posts
Ok je. Bagusla beli rumah. Semoga beli cash.
Kalau amik loan tak bayar instalment plk.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2021 07:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Imkhai at 19-5-2021 07:48 AM

dia ni ada menang pertandingan dr luar negara kn?,mcm dia menang hadiah wang ringgit dlm pertandingan tu,dia ni x berapa nk popular tp masyukkk rezeki wang ringgit kot
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2021 07:51 AM From the mobile phone | Show all posts
yg raya baru ni kena kompaun kan sbb balik raya.. pernah nmpk yt channel dia tp xtau sapa.. rupanya ex ceria popstar.. mmg muda sgt la.. apa pun bagus la beli rumah drpd kereta2 besar
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2021 07:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak tau knp aku tak pernah kenan kt bdk marsya ni
Takde aura kot.
Ni pun sejenis lapo perhatian bila sibuk post pasal dpt rentas negeri.saman tu berapa sgt kalau kena byr berbanding popularity 1 msia kenal dia walau sendu
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2021 08:00 AM | Show all posts
bestnya...aku nak beli rumah murah pon xmampu cash
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2021 08:06 AM From the mobile phone | Show all posts
comel sgt, suara sedap, matured. jeles. idola
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2021 08:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni xpyh la pki tudung klu pki pon dh mcm ikat rambut.tuhan laknat. Sama je
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2021 08:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Dr segi rupa n bakat dia ni sepadan dgn asad muntah tu. Mcm adik beradik. Hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2021 08:19 AM | Show all posts
Imkhai replied at 19-5-2021 07:46 AM
dia ni ada menang pertandingan dr luar negara kn?,mcm dia menang hadiah wang ringgit dlm pertandinga ...

haah menang... Yippi Star Quest 2020 last October
dapat hadiah cash RM160 ribu camtu...


2019 - menang Artis Paling Berpotensi di Asia Music Awards di Shenzen
kalau ada cash pun mungkin sikit aja la kot...

2019 - dia beli Kondo kat Cheras
2021 - beli landed house.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2021 08:29 AM | Show all posts
rezeki org cantik/ hensem
yg xde rupa jangan jeles
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2021 08:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Bagus la beli rumah, aset dari beli kereta..
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2021 08:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Ni dah habis cute lah ye... Acah2 elsa suka hati konlah dik nak beli rumah brp pun... Jgn hujung2 stress cam janna nak bayar rumah juta2
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2021 08:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Bestnya banyak duit dapat beli rumah


Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2021 09:01 AM | Show all posts
tak popular camni pun bleh byk duit kaya raya... apetah lagi artis2 yang popular siang malam ada show dan selalu kuar TV....
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2021 09:17 AM From the mobile phone | Show all posts
areyam replied at 19-5-2021 09:01 AM
tak popular camni pun bleh byk duit kaya raya... apetah lagi artis2 yang popular siang malam ada sho ...

Dulu zaman universiti, penah la jemput faizal tahir.. Persembahan 30 minit jew.. Katanya universiti bayar dia 30k
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2021 09:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Jap..mmg jd penyanyi kaya ek..rse dia ni cm.sendu je...klo yg jenis.byk.job tu,paham la gak. Dia ni byk job gak.ke?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list