Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
37140
View
637
Reply

Tular lagi! Video Neelofa sambut raya bersama keluarga dikala PKP 3.0?

[Copy link]

Author: bubuk_bearbear       Show all posts   Read mode

Author
Post time 17-5-2021 09:20 PM | Show all posts |Read mode





Nampaknya sekali lagi nama keluarga Neelofa menjadi bualan hangat apabila tular satu rakaman video memaparkan mereka dipercayai berhari raya bersama-sama pada 1 Syawal lalu.


Memetik Gempak.com, video yang dikongsikan oleh pengguna Twitter pada asalnya dikongsikan oleh kakak Neelofa, Noor Nabila di Instagramnya dengan kapsyen "1 Syawal yang penuh mulia".





Dalam video itu memaparkan aksi bermaaf-maafan di antara ahli keluarga dan adik beradik Neelofa.


Bagaimanapun, video tersebut telah dipadam namun sempat dirakam oleh netizen.



Hingga kini tidak dapat dipastikan punca kenapa video tersebut dipadam namun ia telah menimbulkan pelbagai persoalan dikalangan netizen mengenai video itu tentang adakah mereka sekeluarga tinggal dirumah yang sama?


Ini kena tunggu empunya badan beri penjelasan.











Mengulas mengenai punca berlakunya pelanggaran SOP yang kian menjadi-jadi di negara kita serta budaya "double standard", seorang pengguna Facebook bernama Mufarwa Farid, dipercayai seorang peguam tampil berkongsi pandangan.











Memang tepat dan padu pandangan Mufarwa Farid, apa pula pandangan anda?










Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 17-5-2021 09:24 PM From the mobile phone | Show all posts
nabila up vid nk menjawab persoalan netizen mana laki dia.sekali bocor rahsia depa berkumpul raya ramai2. patut le raya ni senyap je tk share apa2 ye nabila, takut kantoi.last2 kantoi jugak
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2021 09:25 PM From the mobile phone | Show all posts
pojaan loli ngan jennie wat hal lagi.tangkap je la bosan.kes nilai tak habis2 siasat lagi.dtg plak yg baru..dasar lapar perhatian!!!
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2021 09:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Silap langkah sista!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2021 09:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila la nak settle kes bodoh2 dooh ni
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2021 09:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Alah, kertas siasatan ke Nilai 3 pun masih belum settle. Takde nya Jah kisah langgar SOP dah ni. Such a bad influencer
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2021 09:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Memang deorang nak tunjuk langgar SOP la tu kalau tidak takkan la nak upload jugak walaupun sekejap.
Bisnes terjejas kot, kan pekerja asing pun tak boleh import masuk. Soooo either way Plan B gittew, kena sentiasa up benda yang akan jadi kontroversi.

Tapi sorry lah Jah, orang sibuk dengan palestin sekarang ni. you are cancelled.
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2021 09:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Woiiiii aku nak balikkkk kamponggg laaa woiiiii... Kerajaan bangggaaaannggg betol... Retis hanjingggg...mmg aku doakan korgggg ni semua mati xde katil kat hospital...
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2021 09:33 PM | Show all posts
lepas langgar
kononnya play victim
minta maaf
delete video, gambar etc
byr denda etc
next time ulang lagi dan lagi

terjadi pd semua golongan
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2021 09:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Dodod at 17-5-2021 09:36 PM

yelah, baru td tgk video athisha.. hmmm.. saradinna yg bacakan doa.. terang2 jgk sara tu stay rumah lain sbb pernah tgk video house tour dia kt cenel rb.. haih.. plus athisha siap mention duit raya utk nenek dorg.. mmg lepas welding tu nenek dorg stay umah mamatini kot ye..
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2021 09:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Klau la aku ada power, nk je aku sumpah 1 famili lopak jd musang pulut.
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2021 09:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Bangsat sebangsatnya... Ni klu masih ada rakyat malaysia yg back up fam gila glmer ni langgar sop..korang la yg sama bodoh sama bangsat..x reti bahasa. Dan korang x dpt satu sen pun dr dorang bangsat
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2021 09:38 PM From the mobile phone | Show all posts
M.E.L.U.A.T takat denda cash x patut dah kat puak2 ni. Selayaknya penjara aje.
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2021 09:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Fly_over at 17-5-2021 09:41 PM

euwwww

gelinya piyu cium bahu mak mentua
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2021 09:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Org hilang dah dijumpai..cukurrrrr
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2021 09:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Satu je perkataan untuk diorang. PENAT!

Tak habis habislah wei... Rakyat dahlah penat
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2021 09:42 PM From the mobile phone | Show all posts
satu family perangainya celaka supo babi.. -netizen

iols cuma quote hencapan netizen y paling tepat untuk keluarga celaka ini. selayaknyalah..
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2021 09:42 PM | Show all posts
Pepatah norma baru " Terlajak post, delete pun x berguna lagi"
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2021 09:42 PM From the mobile phone | Show all posts
bohhsaaannn
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2021 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Family kobis up kat social media nak
Tunjuk satu famili ni KEBAL TAK KALIS UNDANG UNDANG agaknya ??????????????????????????????????
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list