Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
1234Next
Return to list New
7320
View
67
Reply

Jijik! 7 tahun skandal menantu-mentua

[Copy link]

Author: akuchenta    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 9-5-2021 09:32 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Macam mana la isteri dia ni tahan selama 7TAHUN apabila laki dia skandal dgn mak mentua?! Sudah hilang akalkah?




Kredit :  FB Syed Azmi

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 9-5-2021 09:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru baca di fb td
Gila lah..iols terkesima kejap dgn gigihnya mak mertua.nak bersetubuh dgn menantu
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 10:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Gigih aritu iols layan live ni sampai kul 12 ntah berapa kali terlelap huhu.
Sian dia takde support system, sbb org yg patut dia ngadu masalah tu sendiri punca masalah.
Dia tau apa patut buat dia dah ada jawapan tp mungkin nak luahkan dan perlu sokongan.
Katanya mak dia tu lawa bg wanita seusianya pastu jenis org lelaki selesa kot bersembang ngan dia.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-5-2021 10:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia macam xda org utk share.. Dia ni mcm lembut n pendiam. Suka pendam sendiri masalah. Tu pasal sampai 7 tahun sggp bertahan. Ayah dia tau 1st kantoi tu.

Dah ada kerja, saving pun ada. Anak dh besai lebih baik cerai. Laki mcm tu xkn berubah! Mak pun satu hal. Laki masih hidup sggp lagi berzina dgn menantu sampai mengandung! Disgusting!
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Omg. What the?
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Perempuan tu pun sggup ye bersabar sampai 7 thn.. dlm tempoh masa ni laki tu msti ada main dgn dia jugak.. kalau mengadu kat pejabat agama ni dh blh minta fasakh.
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 10:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Kawan aku sorang camni...kekadang aku rasa macam nak bgtau je bininya, tapi aku langsung  tak rapat dengan si bini. Nak nasihat dah tak jalan dah. Baru-baru ni dia share depa dah lebih dari pegang2...which aku tak peduli nak tanya pun. Dia mesej pun aku dah tak respon dah. Balik2 citer pasal ibu mertua. Ajer giler dua2 ekor..
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 10:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Stress aku dengar, naik darah aku,
can't brain benda ni berlaku dalam masyarakat, islam plak tu.

Esok sambung dengar. Panas plak malam2 nih
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 10:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Gilerrrr.....

sebenarnya perkawinam dia tu dah terbatal....selama ni dia berzina je dgn laki dia..  
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 10:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Zizik tp ada sbnrnya.. pernah baca kat sg ada kes ginih.. tp binik dia laju mntk cerai.. had gini xtaw la nak kata apa biniknya ni.. allahuuu
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 11:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Ingatkan dalam filem je. Realitinya manusia ni lagi jijik dari binatang
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 11:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Weh lama giler aku lyn video ni.siap bagi en suami dgr lg..sama2cdgr geling kepala lakinaku..igt ala2 citer indon..sabarnye pompuan ni 7 tahun simpan rahsia sorang2.
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2021 05:55 AM From the mobile phone | Show all posts
n mlm td dgr balik citer nie si Syed ckp ade kes lg besar dari kes nie ank lelaki dan mak kandung sendiri ade scandal tu lg x bleh brain sbb ank beranak kot "sumbang mahram" berbanding yg nie menantu lelaki vs mak mertua bleh cross cm gitu la tp tu la aku dgr mlm td berdebar woi sbb geram, n haku yg panik sbb die bertahan lama
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2021 06:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Syed Azmi ni x kawin ke? Aku tgk dia pun mcm sesuatu je.
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2021 07:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku folo syed ni tp ku tgk kes berkaitan kemiskinn hal2 berat mcm ni dn lelain aku tk amik pot semak kepala triggered
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2021 08:02 AM | Show all posts
TomyamPuteh replied at 10-5-2021 06:15 AM
Syed Azmi ni x kawin ke? Aku tgk dia pun mcm sesuatu je.

dia pernah cakap yang kalau dia kawen, dia akan bersikap tak adil sebab seluruh masa dia habis dengan settlekan kes kanak2, orang yang perlukan bantuan dan lain2 kes...  dia cakap, ex dia pernah cakap yang dia boleh jadi ayah yang baik, tapi bukan suami yang terbaik...  faktor spend masa aku rasa...
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2021 09:18 AM | Show all posts
jijiks giler dgn mak mertua pun berselera. and makcik, kubur kata mari, rumah kata pi wehhh. awat hang nak 'makan' menantu sendiri. jijiks!
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2021 09:52 AM From the mobile phone | Show all posts
TT awat takmo buat ringkasan  
Ingatkan bidiyo tu kejap, rupanya sejam lebih
Camne dia boleh diam n sabar selama 7 tahun??? X fahamlah sabar tu kan ada hadnya.
Xkan kumpul bukti lama sgt kot
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2021 09:53 AM | Show all posts
semoga maknya dan lakinya mampus digelek lori jah..
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2021 09:55 AM From the mobile phone | Show all posts
BoongaKertas replied at 10-5-2021 09:18 AM
jijiks giler dgn mak mertua pun berselera. and makcik, kubur kata mari, rumah kata pi wehhh. awat ha ...

Ai x dengar lagi video kt atas tu
Kiranya suami pompuan ni main dgn mak mertua sendiri ke?
Kalau betul, awat sampai jadi lagu tu
7 tahun sabar tu gila betul
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list