Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
404
View
2
Reply

Rasa2 iriz banyak problem

[Copy link]

Author: kaizmoto1489       Show all posts   Read mode

Author
Post time 4-5-2021 11:48 AM | Show all posts |Read mode
Kereta sy iriz baru je keluar. Baru jalan 30 minit aircond tak rasa. Lepas sampai rumah, dah matikan enjin. Nak start kereta balik tak boleh. Ingatkan battery low. So, call salesman. Then salesman tu hantar orng utk betulkan kereta. Tup2 kereta kena masuk workshop sebab pomen proton tu cakap ada problem. Risau la. Pakai tak sampai sejam dah ada problem. Rasa2 iriz banyak problem tak?
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 4-5-2021 12:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Xingat tahun bila tp ade 2 tered kot psl iriz problem. Cuba search tered iriz.
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 01:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Husband pakai iriz manual tahun 2014 so far ok je smpai sekarang tak banyak problem. Tp membe pakai iriz auto dh bpe kali kua masuk workshop last last amik honda, iriz tu tak jual pun tp simpan sebab sayang lg
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list