Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
12Next
Return to list New
1964
View
28
Reply

[Tempatan] Disney+ Hotstar akan ditawarkan pada harga langganan bermula dari RM54.90 untuk

[Copy link]

Author: YgBenar    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 4-5-2021 11:32 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by YgBenar at 4-5-2021 11:57 AM

[size=1.12em]KUALA LUMPUR: The Walt Disney Company has appointed Astro as an official distributor of the Disney+ Hotstar streaming service in Malaysia which will be launched on June 1.
[size=1.12em]In a statement on Tuesday, the pay-TV company said its customers will be able to stream more than 800 films and 18,000 episodes of Disneys content on the Disney+ Hotstar app.
[size=1.12em]Astro is working towards making Disney+ Hotstar available via the Ultra and Ulti connected boxes later this year, providing Astro customers with a one-stop entertainment convenience, it said.
[size=1.12em]Astro group CEO Henry Tan said the company was delighted to be an official distributor of Disney+ Hotstar in Malaysia and to aggregate more world class content on its platform.

[size=1.12em]Customers will soon be able to enjoy the dazzling line-up from Disney+ Hotstar in addition to Astro hits, local signatures, award-winning originals and unparalleled live sports, making us the undisputed entertainment destination for Malaysians, he said.
[size=1.12em]Tan said Astros Movies Pack customers will soon be able to stream world-class entertainment on Disney+ Hotstar for an additional RM5 per month while non-Movies Pack customers can also enjoy Disney+ Hotstar via other attractive value bundles.
[size=1.12em]This is a great start to an action-packed year where we will be aggregating subscription-based video on demand (SVOD) streaming services, giving our customers the widest variety of entertainment to choose from, value and convenience, he said
[size=1.12em]hestar.com.my/business/business-news/2021/05/04/walt-disney-picks-astro-for-disney-hotstar-streaming-service


Penantian rakyat Malaysia untuk menikmati perkhidmatan penstriman Disney+ berakhir dengan pengumuman secara rasmi hari ini yang juga merupakan hari Star Wars May The Fourth. Disney+ HotStar boleh dilanggan bermula 1 Jun 2021. Seperti yang dijangka Disney+ di Malaysia ditawarkan di bawah Hotstar.
Di Malaysia Disney+ Hotstar akan ditawarkan pada harga langganan bermula dari RM54.90 untuk tiga bulan pertama. Untuk pasaran Malaysia, antara keistimewaan yang ditawarkan ialah menonton kandungan dengan pilihan audio Bahasa Malaysia yang sebelum ini boleh dinikmati menerusi saluran Disney Malaysia di Astro. Kandungan asli dari Malaysia juga ditawarkan seperti Ejen Ali, Wizard of Warna Walk dan banyak lagi.

Kandungan yang akan ditawarkan di Malaysia terdiri daripada kandungan asli Disney+ seperti The Mandalorian dan Wandavision serta beberapa pilihan kandungan-kandungan klasik dari katalog 800 filem serta ribuan episod siri TV mereka.

Perkhidmatan juga akan ditawarkan kepada pengguna Astro yang melanggan Astro Movies Pack. Pengumuman hari ini menguatkan lagi ura-ura bahawa Astro akan melancarkan SookaC platform penstriman mereka sendiri yang menawarkan berkas pelbagai perkhidmatan penstriman Internet lain dalam pakej yang lebih murah. Ini sama seperti perkhidmatan televisyen satelit mereka yang juga menawarkan dalam bentuk berkas berbeza.


IMG_20210504_113011.jpg
IMG_20210504_113029.jpg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 4-5-2021 11:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Mcm menarik.. Tapi aku tgk HBO offer sebab lagi byk movie.. Tambah2 movie NOBODY ala2 John Wick..
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 02:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Wahhh nampaknya tak jadi la astro bungkus, iols sah2 la akan langgan sebab disney+ takde lagi ni kat Malaysia.
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 02:33 PM | Show all posts
dudaberhias replied at 4-5-2021 02:25 PM
Wahhh nampaknya tak jadi la astro bungkus, iols sah2 la akan langgan sebab disney+ takde lagi ni kat ...

Dia jadi orang tengah. Kalau takde dia, mungkin lebih murah kos langganan.
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 02:52 PM | Show all posts
Bulan lps tgk Zack snider, Justice League. Free. 3 jam. 3 kali tgk baru habis.
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 09:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku baru berkira2 nak buang movie package from Astro subscriptions. Kalau betullah tambah RM5 je, tak jadilah buang mcm ni.
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Tapi kena tukar box la kan. Yg decoder tu boleh guna utk stream?
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 11:38 PM From the mobile phone | Show all posts
smeetasmitten replied at 4-5-2021 10:19 PM
Tapi kena tukar box la kan. Yg decoder tu boleh guna utk stream?

Tu la dia. Maleh aku nak tukar box ni. Karang ada kontrak bagai.
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 11:59 PM | Show all posts
Aku dah lama pakai ni. Skl dgn internet. Kalau +RM5. OK la kut.
Apa jadi dgn HBO dgn Fox Movie
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 01:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Mata i kero.. i salah baca disney pornstar.. i heran.. sejak bila disney masuk bisnes sebegini.. hahahaha sib baik baca betoi2
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 01:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Unfortunately dah berzaman i terminate astro
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 01:07 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 4-5-2021 11:55 AM
Mcm menarik.. Tapi aku tgk HBO offer sebab lagi byk movie.. Tambah2 movie NOBODY ala2 John Wick..  ...

Netflix mcm makin vavi je
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 02:31 AM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 5-5-2021 01:07 AM
Netflix mcm makin vavi je

Tu la.. Gerammmm.. Citer makin dah x Best.
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 03:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 04:10 AM From the mobile phone | Show all posts
sekarang layan apple tv free setahun, tu pun mcm xada masa tengok
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 10:37 AM From the mobile phone | Show all posts
reason aku still amik astro sbb

1. satellite based - kalo aku gaming, aku pantang org guna Internet Fibre aku tgk online Internet tv. lagspike dowh......

2. amik netflix? netflix aje ok... tp stakat nk tgk drama local yg sendu baik tak payah.sbb nk access another 89% missing netflix USA content memerlukan VPN Premium yg harga langganan sebulan mengalahkan Monthly fee astro superpack.
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 06:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Mcm mana nk subscribe Disneyplus without astro??
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
hungryhenry replied at 9-5-2021 06:18 AM
Mcm mana nk subscribe Disneyplus without astro??

Menunggu juga ni. Kalau dari artikel ni, hotstar yg akan bwk masuk. Ada terbaca nama ahmad izham omar. Yg astro tu kira jadikan disney+ added program/channel untuk subscribers. Rm54.90 utk 3 bulan nmpk ok price
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 07:49 PM From the mobile phone | Show all posts
54.90 3 bulan pertama tu harga permonth atau as per 3month?

Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 08:05 PM From the mobile phone | Show all posts
@cmf_premierleag tersenyum sinis dengan Ananda Krishnan
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list