Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
28603
View
458
Reply

Produk kena ciplak, Khairulaming frust sampai tak tidur malam

[Copy link]

Author: maxim    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 30-4-2021 01:41 AM From the mobile phone | Show all posts
laradelara replied at 29-4-2021 09:53 PM
Thx for the honest review! Tak menyesal tak beli. Masa kecoh2 sambal dia baru kluar tu.. Terkila ...

Uols kalau nak rasa sambal sedap, cuba beli sambalsreng waknang. Sambal tu pd meols sedap. Pedas jugak. Meols suka sambalsreng tu sebab ada bilis. Bilis tu yg menyedapkan sambal nya. Zaman uni meols 7 tahun lepas, meols makan sambalsreng ni dgn nasi putih panas je masa tgh miskin hujung2 sem. Fuhhhhh paduu sangat
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 30-4-2021 01:59 AM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 30-4-2021 01:41 AM
Uols kalau nak rasa sambal sedap, cuba beli sambalsreng waknang. Sambal tu pd meols sedap. Pedas j ...

I dah cari kt shopee. Mcm sambal ketuk jawa tu ke chuols? I suke sambal ketuk, tp tk jadi ble buat mcm org jawa biase buat.
Mkan kt kenduri diorang, ya ampun mcm mne tapau bawak balik haha
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2021 02:13 AM From the mobile phone | Show all posts
mama_neko replied at 29-4-2021 05:21 PM
grad US rupanya.. patut la senonoh dari retis2 and instabodo2 melesia..

kann... masa iols tgk dia buat damage control tu bab ciplak semua itu very organized weyh.. cara pembawakan diri nampak elok do tak hairan
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2021 02:37 AM From the mobile phone | Show all posts
haruslah replied at 29-4-2021 10:12 PM
Kwn2 ofis iols siap bertangga kat shopee nak beli
Makan waktu sahur katanya
Yg best geng llaki pun ...

orang kata makan sambal dia time sahur roti dengan telur. Sedap
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2021 02:55 AM | Show all posts
edoraixora replied at 29-4-2021 09:06 PM
Dia cakap kalau x bukak seal tu lagi, boleh tahan kat luar 5 bulan. Kalau dh bukak barulah letak d ...

ohh... itu normal la iols ingatkan dah buka seal pun boleh tahan 5 bulan iols macam wow... preservative apa heols letak
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2021 02:59 AM | Show all posts
dua_chzy replied at 29-4-2021 09:53 PM
Uol orang nogori musti tak minat sambal manis kan. If iya, takyah la beli sambal KA. Sebab rasa ma ...

sambal penyet indon mmg sedap!
iols sampai sanggup mintak extra walaupun kena cas rm1 mcmtu
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2021 03:48 AM | Show all posts
ehehnurza018 replied at 30-4-2021 02:13 AM
kann... masa iols tgk dia buat damage control tu bab ciplak semua itu very organized weyh.. cara p ...

yes.. mmg nmpak senonoh ja.. nampak dia matang and high IQ and EQ.. kalau instabodo or retis ni, SOP dia PC, pastu social media ranting sampai lebam, then result apa tak tau jadi.. hahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2021 03:49 AM From the mobile phone | Show all posts
For me sambal nyet yang tersedap iols pernah makan Kat ampang. Time tu menu ayam penyet , pecal lele ni Baru lagi. Tahun 2010.
Akak indo tu meniaga pergh sedap giler sambal dia. Wong solo ke warung leko the curve ke Tak dapat menandingi lagi rasa ayam penyet Kat ampang tu. Gerai akak tu dekat dgn flat .tapi iols Tak ingat nama dah.

Kedua yang sedap kawan meols yang buat . Org madura .. tapi sekarang dah Tak jumpa sb iols dah pindah pj.

Kat pj ni pun ada 1 sambal sedap. Kawan meols jual . Ore klate. Rasa pedas berdesing + sweet to balance the taste.kalau beli sebotol 3-4 Hari Licin dah . Punya duk ulang makan
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2021 05:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Iimaukasturi replied at 29-4-2021 04:59 PM
Ak xpenah dpt beli sambal dia.. Nk tau jugak.. Ap rs dia

rasa biasa2 je, bagi iols tak pedas pun.
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2021 05:19 AM From the mobile phone | Show all posts
immaryjane replied at 29-4-2021 06:05 PM
Tu belum lg essay dia panjang berjela justify yg sambal dia elok. Buyer yg tk reti jaga

Wth. Pastu dah takut sendiri pegi surrender kat KA. Mujur KA firm tak bagi muka maafkan buta-buta gitu je
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2021 05:20 AM From the mobile phone | Show all posts
salmon-suki replied at 30-4-2021 12:37 AM
Whoopppp..beresss..nti cuba gugel laa ayam geprek pak gembus ni..mcm menarik .wong solo n pak gemb ...

Tp wong solo pnye sambal dah kureng la skrg..dah xsedap cm dlu..rasa pelik cm payau skit..xtau nak explain cmne..rasa cm air paip tu..ni yg branch bangi pnye la..i dah banned bangi pnye..ampang pun sama kureng tp bole la skali skala kalo teringin..yg shah alam i dah lama xtry..xtaula kalo sambal branch shah alam maintain lg..i ske makan ayam gepuk pak gembus je skrg ni..xjmpa lagi ayam penyet lain yg leh lawan sambal wong solo yang dlu..
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2021 05:21 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2021 05:22 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2021 05:22 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2021 05:22 AM From the mobile phone | Show all posts
immaryjane replied at 30-4-2021 12:32 AM
For me, nk hilangkn stress i makan ayam gepuk pak gembus level 2. Level 1/biase tu bnyak kacang  ...

Aah i pun rasa sape bukak pak gembus leh kaya cepat..kedai dia dahla bukak 11am - 6pm je..tu pun kalo dtg 5 lebih kdg2 dah abis..msti pekerja dia pun happy..work life balance sgt..hihi..
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2021 05:23 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2021 05:23 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2021 05:24 AM From the mobile phone | Show all posts
immaryjane replied at 30-4-2021 01:59 AM
I dah cari kt shopee. Mcm sambal ketuk jawa tu ke chuols? I suke sambal ketuk, tp tk jadi ble buat ...

Xsure la chuols psl ni. Meols xkenal sangat jenis2 sambal ni. Yg meols taw wak nang tu memang orang jawa. Ayah saiful nang

Sambal ni resepi jawa katanya
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2021 05:27 AM From the mobile phone | Show all posts
user.name replied at 30-4-2021 05:22 AM

Ya awlohhhh budak upm rupanya. Buat malu alumni jahhhh.
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2021 05:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by laradelara at 30-4-2021 05:31 AM
kakasotong2 replied at 30-4-2021 01:41 AM
Uols kalau nak rasa sambal sedap, cuba beli sambalsreng waknang. Sambal tu pd meols sedap. Pedas j ...


Tak prnh dgr lagi sambal ni. Mcm sodap yo. Akan daku cari. Tq!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list