Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
23445
View
265
Reply

Fazura lancar tudung "Fazbulous", ramai teruja dan dah tak sabar nak beli

[Copy link]

Author: bubuk_bearbear       Show all posts   Read mode

Author
Post time 28-4-2021 12:43 PM | Show all posts |Read mode





Menjelang sahaja Ramadan, pasti ramai dikalangan selebriti yang tidak bertudung mengambil keputusan untuk berhijab demi menghormati bulan suci ini.


Fazura juga antara selebriti yang tampil manis berhijab di bulan mulia ini. Nur Fazura Sharifuddin atau mesra disapa Faz bukan sahaja berhijab malah turut melancarkan koleksi tudung bawal dibawah jenama fesyen miliknya iaitu Fazbulous.


  



Menurut pelakon popular yang juga isteri pelakon kacak, Fattah Amin, tudung tersebut diperbuat daripada kain "cotton", mudah untuk dibentuk dan selesa digayakan serta mempunyai mutiara eksklusif sesuai dengan namanya Jauharah.


Tudung ini akan dilancarkan secara rasmi pada jam 3 petang, hari ini. Sejak posting tentang pelancaran tudung ini dimuatnaik di Instagram Fazura semalam, ramai dikalangan peminat mula menunjukkan sokongan serta sangat teruja untuk memiliki koleksi tudung berkenaan.










Memang sangat tepat pada masanya pemilihan waktu untuk melancarkan tudung ini, ia lah Hari Raya Aidilfitri bakal menjelma kurang lagi 2 minggu. Pastinya ramai yang sedang membuat persiapan dengan mencari baju raya baru termasuk tudung untuk digayakan di pagi Syawal.


Mesti ramai juga tak sabar nak tahu harga sehelai tudung ini. Agak-agak anda berapa? Tapi apapun cantik kan!



Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 28-4-2021 12:46 PM | Show all posts
Makan hati lah neklofar
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2021 12:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Hmm.. The one who sells skirts and baju xtutup aurat juga jual tudung{:childlike

Dulu org tgk tudung as symbol of ketaatan pada suruhan agama.. Now just as fashion.. Sapa2 blh jual.. Xkisahla founder on off pon ok.. Janji lawa. Still wangi..


Tlg la jgn tmbah bilangan penunggang agama..
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2021 01:12 PM | Show all posts
lauching jam 3pm ni.
harap rege kasih saying la.
tgk kualiti mmg cantik.
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2021 01:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Baik bukak dekat benang fokus / keusahawan.. hidup jangan jadi bodoh selamanya
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2021 01:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga one day Faz akan istiqomah pakai tudung
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2021 01:25 PM | Show all posts
macam spesen je semua tudung.tak ada beza pun. beza brand je.yang betul2 fenomena dan ketara lain dari yang lain fareeda..tapi sekarang dah sendu.
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2021 01:28 PM | Show all posts
Normabaru replied at 28-4-2021 12:47 PM
Hmm.. The one who sells skirts and baju xtutup aurat juga jual tudung{:childlike

Dulu org tgk tud ...


i am thinking so. lebih elok memang pakai hijab betul2 baru jual.. just pandangan jujur




Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2021 01:37 PM | Show all posts
owner kedai ARZU kat KLCC dan Pavi tu pun tak pakai tudung twpi kedai boleh survive berpuluh tahun

tudung is a business

membeli adalah hak pengguna
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2021 01:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 28-4-2021 01:37 PM
owner kedai ARZU kat KLCC dan Pavi tu pun tak pakai tudung twpi kedai boleh survive berpuluh tahun
...

Selamba badak je owner arzu layan aku sambil buat demo pakai shawl. Rambut dia karat2 hahhahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2021 01:45 PM | Show all posts
emera replied at 28-4-2021 01:40 PM
Selamba badak je owner arzu layan aku sambil buat demo pakai shawl. Rambut dia karat2 hahhahahaha

sama lah... aku tak kisah dia pakai tudung ke tak

tapi dia boleh perbetulkan cara aku pakai tudung

suka hatilah aku nak pakai camner
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2021 01:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Ramai je yg jual tudung tapi anggota keluarga sendiri pun tak bertudung. Kat tempat iolls, org bangsa asing agama lain bukak kedai jual tudung, jubah. Its business for them.
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2021 02:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg rajin beli produk seleb ni mmg aku kagum juga. Walaupun mahal kan. Tp duit korg lantak korg lah. Aku yg cuma beli shawl 15 hengget ni x layak nak komen lebih lebih.
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2021 02:06 PM | Show all posts
biasa sangat design tudung chuols ni.. takde wow pun..  kat pasar malam pun ada jual camni
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2021 02:10 PM | Show all posts
Incanto replied at 28-4-2021 05:37 AM
owner kedai ARZU kat KLCC dan Pavi tu pun tak pakai tudung twpi kedai boleh survive berpuluh tahun
...

wow arzu tu free hair ke ownernya. selalu teringin nak masuk tp iols takut harga dia kayangan sgt. hahaha! mahal x chuols?
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2021 02:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 28-4-2021 01:37 PM
owner kedai ARZU kat KLCC dan Pavi tu pun tak pakai tudung twpi kedai boleh survive berpuluh tahun
...

haah btol...owner arzu freehair..tapi i beli gak shawl2 dia..sbb suka material nya..
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2021 02:16 PM | Show all posts
All the best
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2021 02:17 PM | Show all posts
Kamu penunggang juga kakafaz. Once a bitch always a bitch
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2021 02:26 PM | Show all posts
siasia replied at 28-4-2021 02:01 PM
Yg rajin beli produk seleb ni mmg aku kagum juga. Walaupun mahal kan. Tp duit korg lantak korg lah.  ...



aku borong shawl n bawal kat MUAZ... untuk pakai kerja hari2.. cantik je .. yg penting pandai bergaya..
agituu..

tp sebab faz launch time orang tgh marah lopak maka bonus advantage la utk faz.

Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2021 02:31 PM From the mobile phone | Show all posts
exclusive_vvip replied at 28-4-2021 06:14 AM
haah btol...owner arzu freehair..tapi i beli gak shawl2 dia..sbb suka material nya..

banyak lelaki pakistan jual tudung. idok pakai tudung pun deme laki2 tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list