Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
27427
View
410
Reply

Penuhi Permintaan Peminat Mira Filzah Kongsi Video Pertama #EmirAmirah di Youtub

[Copy link]

Author: BarbiePink    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 26-10-2020 07:04 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by BarbiePink at 26-10-2020 07:05 PM

IMG_20201026_184552.jpg
Credit to mstar

Tak nak cakap banyak.iols cuma nak bagitau  Pasangan Pengantin Baru Yang Sweet Mira Filzah & Suami dah ada youtube channel sendiri uols

Jom lah share uols teruja ke idak?
Yang nak muntah ijau  jom muntah berjemaah

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 26-10-2020 07:07 PM | Show all posts
menyeru semangat @Kurex untuk menghemburkan avada kedavra di thread ini

#menyonyehmenyelewehbasic
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2020 07:10 PM | Show all posts
Tutuppppp komputer!
Tutuppppppp fon!

  

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-10-2020 07:12 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 26-10-2020 07:10 PM
Tutuppppp komputer!
Tutuppppppp fon!

Wah cepatnya chouls. tq2
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2020 07:19 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 26-10-2020 07:10 PM
Tutuppppp komputer!
Tutuppppppp fon!

Acik dgn bangganye nak buat pengakuan ikhlasssss bahawa malam tadi selepas sejam heshe haplod bideo kat yutiub, acik dgn gembiranya layan bideo shuwit2 deyols main teka teki
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2020 07:19 PM From the mobile phone | Show all posts
taknak bagi sendu terpaksa create something bagi org sebut2
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2020 07:28 PM | Show all posts
dudaberhias replied at 26-10-2020 07:07 PM
menyeru semangat @Kurex untuk menghemburkan avada kedavra di thread ini

#menyonyehmenyelewehbasic

Samalah nak seru Kurex masuk mengadap berbekalkan komen-komen bernas lagi pedas beliau.
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2020 07:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Kepada Mira berwajah basic yg bukan kategori cantik, atau comel malah keayuan yg dibuat-buat padahal kalau takde orang, kentot pun kemain kuat. Sweetheart Malaysia hotak kau!! Puihhhh

Woi pompuan! Kau terpaksa guna cara ni utk kekal relevan kan? Patutnya kau dudui diam lepas kawen, sebab orang tak suka kau, ramai tak suka kau tapi terpaksa pendam sebab nanti penyokong kau yg bodoh bongok serang dorang balik. Aku yakin yg anti kau ramai dari yg suka kau.

Bodoh punya artis yg berpura2 ni! Tak berbakat langsung kau ni, berlakon kayu sebab tu watak tu sama je kau dapat, tetap berpura walaupun dalam drama, boleh nampak la yg kau pura2 ayu, penyokong kau yg bodoh semuanya sweet, kau bodoh, penyokong kau bodoh, mengacara pun tak boleh, ntah bodoh mana boleh hadap dgn kau yg cakap pun meleweh2, kalau bukan sebab kepuraan dalam keayuan kau tu, kau pun tak boleh hidup la pompuan, silap2 jadi peniaga dekat pasar atau promoter je la kau ni, tak pun jadi casher dekat aeon. Puihhh dekat artis tersangkak malaysia ni, puihhhh! Tak payah nak muncul lagi lepas kawen, duduk je diam2 macam elbirah, ni kau muncul sebab kau nak kekal relevan kan?? Relevan macam mana pun kau, kau tetap takde gred, tak berbakat, sangkak! Konon tak sentuh laki, dalam drama buat bahasa isyarat.. buto!!! Orang macam kau la paling kuat berendut dgn jantan, lepas kawen terus hilang malu kau!! Bongok punya artis tersangkak!!! Puihhhh puihhh puihhhhhhhh puihhhhh puihhhhh bodoh
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2020 07:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Tgk sikit je la tk tau nk komen apa
Overal aku lg sweet tk fake ...  Ah sudah resdung dia sampai dh ..bersin2 ..ni mesti dh berlawan kentut kan
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2020 07:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by lolipopbiru at 26-10-2020 07:52 PM

ok je youtube dia dgn emir. tak melebih tak kurang. simple dan nice je tak over pn. tak sangka emir lagi byk cakap dari mira. nampak jgk mira yg lead conversation dlm video ni
cuma harap mira tak expose lebih la laki dia ni. simpan sikit utk diri sendiri. jgn over expose sgt
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2020 07:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku paling benci kalau retis kawin, pastu dia gigih heret pasangan dia tu utk menempel. Padahal kau je yg artis, laki/bini kau bukan sesiapa pun.
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2020 07:54 PM From the mobile phone | Show all posts
KBW2 replied at 26-10-2020 07:28 PM
Samalah nak seru Kurex masuk mengadap berbekalkan komen-komen bernas lagi pedas beliau.

Omg kaka baca atas tu, panjangnya, terciduk iols.
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2020 07:54 PM From the mobile phone | Show all posts
virgo19 replied at 26-10-2020 07:52 PM
Aku paling benci kalau retis kawin, pastu dia gigih heret pasangan dia tu utk menempel. Padahal kau  ...

setuju..wlaupun video tu biasa je tapi cukup la stkt tu. next next video simpan emir tu ye adik mira. u sorg je muncul ok
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2020 07:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Mira ni teruk betul pelat r dia tu kan, selama ni takde la perasan sgt, sbb tak follow ig dia pun, tapi hari tu tertengok video dia, ya Allah teruk betul sebutan r dia, mcm dibuat2 pun ada.
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2020 07:56 PM | Show all posts
dudaberhias replied at 26-10-2020 07:54 PM
Omg kaka baca atas tu, panjangnya, terciduk iols.

OMG Iols kehabisan oksigen jap baca dari awal sampai abes.
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2020 07:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Dak Miwa bosan jek menunggu lakinya habis berceloteh. Apoo x habis2 duk explain lakinya pun. Kalah pun explain, menang pun explain
Camne dekat live baby sayang pnye lembut? Realitinya garang jugek
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2020 08:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Rezeki dia kan....
Betul2 rezeki....
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2020 08:04 PM From the mobile phone | Show all posts
aj_fam replied at 26-10-2020 07:57 PM
Dak Miwa bosan jek menunggu lakinya habis berceloteh. Apoo x habis2 duk explain lakinya pun. Kalah p ...

mira mmg tegas sbb prnh tgk iv mak dia. mak dia mmg kata mira tegas dan garang. cuma dia ni jenis sopan santun sbb tu kita tgk dia mcm lembut lembik je
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2020 08:08 PM From the mobile phone | Show all posts
tak mampu nak tengok video dia ni sorry.
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2020 08:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Muntah sebaldi
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list