Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
2778
View
57
Reply

Di Usia 19 Tahun, Tegar Septian Bergelar Bapa

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 26-10-2020 02:49 PM | Show all posts |Read mode
Foto: IG




Penyanyi Indonesia, Tegar Septian dah jadi bapa di usinya baru 19 tahun.


Isterinya, Sarah Sheika selamat melahirkan bayi lelaki pada Sabtu.


  



Penyanyi lagi Aku Yang Duu Bukanlah Yang Sekarang itu meluahkan rasa syukurnya kerana bergelar bapa di usia muda.






Tegar dan Sarah berkahwin pada 20 Mac lepas berjanji untuk menjalankan amanah dan tanggungjawab itu dengan baik.


  



  



Sebelum itu melalu Insta Story, Tegar memohon doa dari peminat agar urusan bersalin isterinya berjalan dengan lancar. -CARI
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 26-10-2020 02:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka tegar ni macam kebanyakkan budak2 motor yg melepak bawak flat... Semoga jadi bapa yg baekkk punya!
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2020 02:55 PM | Show all posts
Awal bersalin.. tak cukup bulan kah...
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2020 02:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Dh jd bapak bdk ni..baru terasa dri dh tua..
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2020 03:03 PM From the mobile phone | Show all posts
buragazz replied at 26-10-2020 02:55 PM
Awal bersalin.. tak cukup bulan kah...

Hahahahahaha...cepat je ko kira kan
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2020 03:04 PM From the mobile phone | Show all posts
size paling besar ke lens bini dia tu?
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2020 03:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Meolls kadang2 terharu dgn anak2 begini diusia muda sudah menjadi bapa bestnya.... semoga theyolls bahagia berkekalan... meolls prefer Tegar&wife daripada Tajul&wife...

Tibahhhh
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2020 03:11 PM | Show all posts
jap jer masa

ku yg dolu bkn nya yg sekalang

Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2020 03:34 PM | Show all posts
dh jd bapa dahhh dulu budak2 sgt huhu
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2020 03:43 PM | Show all posts
Kurex replied at 26-10-2020 02:54 PM
Muka tegar ni macam kebanyakkan budak2 motor yg melepak bawak flat... Semoga jadi bapa yg baekkk pun ...

Dia memang asal pprt Indon pun uols.
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2020 03:54 PM | Show all posts
krustykrab replied at 26-10-2020 03:03 PM
Hahahahahaha...cepat je ko kira kan

Husnuzon.. tak cukup bulan...
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2020 04:14 PM From the mobile phone | Show all posts
scary mata pompuan tuh, circle lens ala2 helija
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2020 04:18 PM From the mobile phone | Show all posts
supermum replied at 26-10-2020 03:43 PM
Dia memang asal pprt Indon pun uols.

Sama macam muka tajul.. geng budak motor lepak bawah flat
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2020 04:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Bini tegar ni kaki tik tok x?
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2020 04:29 PM | Show all posts
tak sangka dah jadi bapak dah budak one hit wonder ni...
bagus sebab dia pandai merubah kehidupan dari susah jadi sederhana... moga berterusan karier beliau
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2020 04:30 PM | Show all posts
Edisi calculator juga lah ni.
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2020 04:31 PM | Show all posts
bondeh replied at 26-10-2020 03:05 PM
Meolls kadang2 terharu dgn anak2 begini diusia muda sudah menjadi bapa bestnya.... semoga theyolls b ...

tah,,iols 50:50 kawin muda sangat ni..satu part rasa Ok.kalau bab maksiat..tapi satu part lagi..macammna nak tanggung famili..baru sangat kije..sesetengah tu belum ada kije pun..dah nak berbini..semalam ada classmate anak aku form 4..nikah ngan bf dia umur 22.dan mak pompuan tu cakap pengantin tu akan terus bersekolah..aku cam terkedu..boleh ke g sekolah kalu dah kawin?
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2020 04:36 PM | Show all posts
korea ke wife dia
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2020 04:37 PM From the mobile phone | Show all posts
nikah 20/3...bersalin 24/10....hmmmm...
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2020 04:41 PM From the mobile phone | Show all posts
puteribaya replied at 26-10-2020 04:31 PM
tah,,iols 50:50 kawin muda sangat ni..satu part rasa Ok.kalau bab maksiat..tapi satu part lagi..ma ...

Vawwwww... I rasa boleh kaka... sebab kawan i masa kat uni (umur 20 masatu) jawab exam perut dah besar... nak ikut kami g tournament kat uni lain pun lecturer siap tanya dah bgtau laki ko ke.. tapi itu uni lah taktau plak kalau sekolah procedure camne..

Masa I keje sambilan abis form 6 dulu ada bdk 15 tahun masatu sekolah lagi baru pindah KL dari sabah dah kahwin laki dia 18... dia cerita tiap2 bulan g suntik taknak kasi ngandung... I masatu terkedu... boleh erk suntik... naifnya I walaupun I lagi tua dari bdk tuh... bdk tuh advance siap cerita laki tembak luar dlm plastic lagi I blur dotcom...

beza ya I asal KL, bdk tuh asal kampung ceruk tapi semua sheolls tahu...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list