Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
9419
View
128
Reply

Tak Puas Hati Filem Dikritik, Syamsul Yusof Dilabel Iqram Dinzly 2.0

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 26-10-2020 11:27 AM | Show all posts |Read mode
Kebelakangan ini nama Syamsul Yusof hangat diperkatakan.


Bermula dengan kisah rumah tangganya bersama Puteri Sarah dikatakan goyah sampailah tindakannya yang didakwa cari gaduh dengan  warganet.


Kredit foto: IG


Bila jengah di akaun Twitter milik pelakon dan pengarah ini, banyak juga isu yang menjadi perbalahan antara dirinya dan pengguna media sosial.


Antaranya, Syamsul dikatakan tidak berpuas hati apabila ada yang mengkritik filemnya.








Menurutnya dia tak kisah pun menerima krtikan asalkan yang positif dan membina.


Sebaliknya apa yang menimbulkan kemarahan Syamsul bila ada yang mengeluarkan kata-kata kesat dalam memberi komen tentang filemnya.





Sementara itu ramai yang kata Syamsul 'search' nama sendiri dan rupa-rupanya memang Syamsul mengaku dia akan melakukannya setiap hari.








Kredit foto: Twitter




Bukan itu sahaja, Syamsul juga memuat naik video-video yang memberi amaran kepada netizen sampai ada yang menggelarnya Iqram Dinzly 2.0.


Kalau nak baca lebih lanjut boleh jenguk Twitter Syamsul Yusuflah ya. Bnayak sangat isu yang membuatkan dia mengamuk. Harap Abang Shark bawak bersabar banyak-banyak ya. -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 26-10-2020 11:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Next kepamist. Oops jgn sman hakak dek
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2020 11:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Ehhhh nyampah nya tgk gaya ko skrg sol... Over yerrrrr
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2020 11:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa la kena rempan dekat socmed... Takpe, meh kurex urut dada abg biar tenang
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2020 11:40 AM | Show all posts
Patut dia kena stop dengan media sosial ni lagi2 kat twitter. Baik fokus kat kerja dengan masalah dalaman keluarga tu dulu.
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2020 11:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Depressed ko dia ni? Tu bini pn seriau nk dok sma gamaknya..
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2020 11:42 AM | Show all posts
baru aritu dia gaduh ngan dak twitter sebb kebebasan bersuara katanya dari negara iluminati ... hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2020 11:48 AM | Show all posts
bawak2 la kurangkan melayan media sosial..
dah sah2 lah netizen ni terdiri drpd orang takde keje je yg 24jam menghadap hp..

Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2020 11:49 AM | Show all posts
menjad replied at 26-10-2020 11:35 AM
Ehhhh nyampah nya tgk gaya ko skrg sol... Over yerrrrr

sejak ada prob rumah tangga ni, asyik nak up video menjengkel kan saje. mcm rebel je tu
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2020 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah iras2 ID
Tp try hard nak nampak mcm topi nasik
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2020 11:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Bam sol kalo baca komen di mforumcari ni mau meratib nangis 4 hari 4 mlm di bucu katil
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2020 11:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Ahh well...mulut org kita xleh tutup...diorg bebas buat apa je..ko tutup yg ni..yg lain plak berkata2..so let it be..portray yg baik2 aje..
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2020 11:55 AM From the mobile phone | Show all posts
damian_lee replied at 26-10-2020 11:42 AM
baru aritu dia gaduh ngan dak twitter sebb kebebasan bersuara katanya dari negara iluminati ... haha ...

Gila doe dia ni.
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2020 11:58 AM | Show all posts
kenape dengan dia ni. omg
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2020 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada bau busuk kepam jah masuk thread ni. Hahhahahahahahhahaha
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2020 12:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Kita kena buat #daruratRetismerempan kt Msia nih.
Retis2 Msia kebanyakan x de bakat pon, cuma nasib, muka cantik,  background keluarga, berduit tu jer. Kalau nk ckp educated pon yg masuk uni pon bodo jugak. Sorry to be blunt. Simple English pon x paham. Tp sbb popularity or menchapab tiktok, video viral ko tu, nama naik lah dipuja2 netizens.
Iols terlibat dlm industri mencarik retis2 or influencer  local n Asian yg bole jd brand ambassador , iols lagi rela mencari those rakyat marhaen yg pandai, well versed n bole carry product yg nk dijual. Takat tayang muka kt tv citer psl produk hp pon bodoh guna prompter x hafal..tp nk sign ratus2 ribu..iols rasa cam nk tunjal2 kan kepala sekor2....pastu poyo ckp ko duta produk sana sini...berlagak
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2020 12:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Handsome abg nih..
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2020 12:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Tutup akaun media sosial hang tu sol
Senang cerita..buang masa jer layan akaun fake sah2x tak keje..
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2020 12:15 PM From the mobile phone | Show all posts
ALDRIN replied at 26-10-2020 12:07 PM
Kita kena buat #daruratRetismerempan kt Msia nih.
Retis2 Msia kebanyakan x de bakat pon, cuma nasi ...

Cari ai laa sis..surely u'll be satisfied..kekeke~

Utk tak melencong ke arah lain,aiolzs pernah tgk zhaf tu buat review kt utube..ai kenot brain the hype y buat dia ni feymes,is it sebab carutan dia y ramai pengkomen2 suka dgr? Ke dia nak jadi gordon ramsay versi kritik filem?gordon xpelaa..experience berpuluh2 tahun,plus michelin stars as a proof..tp zhaf ni siapa?

N satu lagi,tak namanya retis kalau tak mencapub and meroyan kt socmed..lagikan rakyat marhaen pun ramai je y meroyan kt socmed,retis pn sama jgk...bak kata org y suka buat havoc kt socmed ni,that's the only platform they can express their "cooped" feelings..SMH~~
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2020 12:17 PM | Show all posts
dia ni mmg jenis x leh terima hakikat ke kena kritik?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list