Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
4151
View
48
Reply

Fara Hazel Selamat Bersalin Bayi Lelaki

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 24-10-2020 11:05 AM | Show all posts |Read mode
Fara Hazel selamat melahirkan bayi sulungnya di Hospital Sultanah Nur Zahirah Kuala Terengganu Ahad lepas.


Fara, 24 bersyukur dan teruja kerana diberi kesempatan untuk bergelar ibu di usianya yang masih muda.


Kredit foto: IG




"Alhamdullillah saya selamat melahirkan putera sulung kami pada 6.05 pagi dengan berat 3.57kg.

"Gembira dalam masa sama penat. Yang penting fizikal dan mental perlu kuat," katanya kepada mStar Online.


Tambah Fara dia kini menjalani proses berpantang di kampung suaminya di Terengganu.

"Memang dalam perancangan saya mahu berpantang di sini. Bersalin ketika tempoh PKPB agak sedikit terbatas tapi saya bersyukur.

"Aiman Tino dah tak sabar nak datang melawat tapi sebab kes Covid semakin meningkat, kenalah patuh PKPB."


Nama dan wajah anaknya akan dikongsikan pada masa terdekat nanti.


Fara dan Tengku Mohamad Kamal Hisahmuddin berkahwin pada 20 Disember tahun lepas. -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 24-10-2020 11:08 AM | Show all posts
Hahahahaha......
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2020 11:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Lebih kurang umur anak sedara ngn Pak/mak usu nya nnti.. rasa mak hazel ni baru beranak sblm pkp haritu kn..
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2020 11:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Aiman tino je yang utamanya ..haha
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2020 12:37 PM From the mobile phone | Show all posts
shernazz: Aiman tino je yang utamanya ..haha

Kalau tak sebut aiman tino, takde sapa kenal agaknya.
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2020 12:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru tau gak yg kumpulan eva tu mak sedara dia, tak ingat nama tp yg muka cam ifa raziah tu.
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2020 12:38 PM From the mobile phone | Show all posts
ramai artis beranak bulan 10
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2020 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah & sila bersara
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2020 01:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah walopon iols tak kenal hang
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2020 04:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Gomea at 24-10-2020 05:00 PM

Eh, dah kahwin ke?
Tahniah. Semoga dapat mengatasi rekod maknya... Heehehe
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2020 05:13 PM From the mobile phone | Show all posts
RumiMenari replied at 24-10-2020 01:28 PM
Tahniah & sila bersara

Sheols keja ape sampai chuols memandai soh besara nih
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2020 05:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni kawin ngan kerabat terengganu kan...tahniah dapat baby...
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2020 05:19 PM | Show all posts
siannya dah dua hari thread ni pun baru 15 komen.... memang who are yusss betul makhluk hazel ni...

nak ucap tahniah je la yerrr
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2020 05:28 PM | Show all posts
tahniah lah ..oh kakak aiman tino lah ni..tak sebut nama aiman tino tak kenal lah kita..hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2020 06:14 PM | Show all posts
Suchi replied at 24-10-2020 12:38 PM
Baru tau gak yg kumpulan eva tu mak sedara dia, tak ingat nama tp yg muka cam ifa raziah tu.

oooo kekdahnye...
btw congrats for newborn
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2020 06:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 24-10-2020 12:38 PM
Baru tau gak yg kumpulan eva tu mak sedara dia, tak ingat nama tp yg muka cam ifa raziah tu.

Linda Eva namanya..maknya Haziq Putra Band
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2020 06:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah...seronok bau baby
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2020 06:56 PM From the mobile phone | Show all posts
ehh bukan dia ni kapel dgn pelokan veteran Ery muka terlebih botox putra ke?? sejak bila pulak kawen jtan lain. tetiba dh beranak.
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2020 07:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah!!!
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2020 07:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniahlah...jarang artis bersalin kt spital gomen...tp artis ke dia
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list