Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
3129
View
55
Reply

[Tempatan] Kalau tadi kelempok tawar khidmat sex, ini ibu tunggal tujuh anak mengaku tawar khidmat seks..juga di Kangar...awat la hangpa ni

[Copy link]

Author: Modngengade       Show all posts   Read mode

Author
Post time 22-10-2020 02:17 PM | Show all posts |Read mode



Kangar: Seorang tukang urut wanita mengaku bersalah di Mahkamah Majistret di sini, hari ini, kerana menawarkan khidmat seks di sebuah rumah di Behor Temak, pada 16 Oktober lalu.

Tertuduh, Suryati Salleh, 37, membuat pengakuan itu selepas pertuduhan dibacakan jurubahasa di hadapan Majistret Kamaliza Md Zain.

Mengikut pertuduhan, dia didakwa menawarkan khidmat seks bagi maksud persundalan di sebuah rumah di Taman Jaya Diri, Behor Temak pada 11.20 malam 16 Oktober lalu.

Tertuduh didakwa mengikut Seksyen 372B Kanun Keseksaan yang jika sabit kesalahan boleh dihukum penjara maksimum setahun atau denda atau kedua-duanya sekali.

Pertuduhan dikendalikan Timbalan Pendakwa Raya, Jodia Por Yi Tying, manakala tertuduh diwakili peguam Yayasan Bantuan Guaman Kebangsaan (YBGK), Wan Nursyaheedah Wan Najmi dan Nur Diyana Ab Shukor.

Wan Nursyaheedah dalam rayuannya memohon tertuduh dikenakan hukuman ringan berikutan hanya bekerja sebagai tukang urut di sebuah spa dan menyara tujuh anak berusia antara tiga hingga 17 tahun.

Kamaliza kemudian menetapkan tertuduh didenda RM4,000 dan sekiranya gagal membayar denda dia akan dipenjara selama lapan bulan.

Artikel ini disiarkan pada : Khamis, 22 Oktober 2020 @ 2:07 PM

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 22-10-2020 02:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Ymur 37 ada anak umur 17..tu diaa.. Nikah awal.. Awat la ang x buat offer mobile spa ke rumah.. Kwn aku ibu tunggal juga.. Anak 2..bekas suami serupa haramjadah.. Dah bercerai nafkah anak tak bagi..demi rezeki utk anak2 sakan kwn aku pi berurut org....sekali urut dia caj rm70 biasanya aku ambik sekali dgn bekam lagi.

Nak cari rezeki halal ni ada saja merata2..cuma kena usaha lebih sikit.
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2020 02:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Org kg @sukacactus lg ni
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2020 02:57 PM From the mobile phone | Show all posts
TomyamPuteh replied at 22-10-2020 02:35 PM
Org kg @sukacactus lg ni

Hahaha
Popular betul negeri persnggahan ku dgn aktiviti persundalan arini
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2020 03:10 PM | Show all posts
Mungkin dia dah lama buat kerja tu diseberang border tapi sejak tak boleh cross border buat kat sini terus kantoi
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2020 03:12 PM | Show all posts
Kalau si pelaku bertudung ni,


Penuhla dengan komen melayu urban berkerak acah acah liberal masuk  


Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2020 07:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Ibu tunggal ni lubang dah tak ketat...brape dia charge utk servis satu round?
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2020 07:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Artemesiaa replied at 22-10-2020 03:10 PM
Mungkin dia dah lama buat kerja tu diseberang border tapi sejak tak boleh cross border buat kat sini ...

Forumer perlis ramai menyundal ke?
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2020 08:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak tgk gak muka kot2 kenal ke
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2020 08:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Abam_Leh replied at 22-10-2020 03:12 PM
Kalau si pelaku bertudung ni,

Penuhla dengan komen melayu urban berkerak acah acah liberal masuk  ...

Mujurla pelaku berambut oren.daya hencapan menjadi kendur
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2020 09:36 PM | Show all posts
umur 37 tahun ni kalau andartu di bawah kategori andartu senior...
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2020 09:37 PM | Show all posts
Abam_Leh replied at 22-10-2020 03:12 PM
Kalau si pelaku bertudung ni,

Penuhla dengan komen melayu urban berkerak acah acah liberal masuk  ...

lojiklah kalau bertudung labuh berniqab namun menjual pungkok hencap kena lebih

dah tu uols nak puji isle telah menang ka?


Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2020 09:40 PM | Show all posts
eh... ada ka thread kelempuk sister?

also in Perlis Indra Kayangan ka... sah lah sebab sempadan Padang Besar tutup ni...



Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-10-2020 12:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Nahnukutu replied at 22-10-2020 09:40 PM
eh... ada ka thread kelempuk sister?

also in Perlis Indra Kayangan ka... sah lah sebab sempadan P ...

ada sis...abang jamil churr...tk nmpk ke
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2020 01:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Dlu ada forumer gay yg kerja di australia..pun asal perlis kan

Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2020 09:11 AM From the mobile phone | Show all posts
ifanonline replied at 22-10-2020 06:56 PM
Ibu tunggal ni lubang dah tak ketat...brape dia charge utk servis satu round?

Mungkin ada yg langgang sebab nk lubang jubor. Hehehe atau aksi2 lain
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2020 10:55 AM | Show all posts
sekngucing replied at 23-10-2020 01:10 AM
Dlu ada forumer gay yg kerja di australia..pun asal perlis kan

forumer to moderator dulu kan?
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2020 10:55 AM | Show all posts
LadyCarefree replied at 23-10-2020 09:11 AM
Mungkin ada yg langgang sebab nk lubang jubor. Hehehe atau aksi2 lain

mungkin la...anal...
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2020 10:59 AM | Show all posts
sarah82 replied at 22-10-2020 02:33 PM
Ymur 37 ada anak umur 17..tu diaa.. Nikah awal.. Awat la ang x buat offer mobile spa ke rumah.. Kwn  ...

kawan ko area mana sarah?
aku nk berurut ni..
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2020 11:04 AM From the mobile phone | Show all posts
ifanonline replied at 23-10-2020 10:55 AM
forumer to moderator dulu kan?

Ya.. Dia pekena batang abang polis

8 inci katanya
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list