Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
33567
View
383
Reply

[Tempatan] Malaysia Skandal seks: Artis raih RM20,000 hingga RM40,000 untuk satu malam

[Copy link]

Author: ifanonline       Show all posts   Read mode

Author
Post time 18-10-2020 03:43 PM | Show all posts |Read mode
Skandal seks: Artis raih RM20,000 hingga RM40,000 untuk satu malam




  • Oleh SITI ATHIRAH DZULKIFLY
  • 18 Oktober 2020, 9:30 am


Share on facebook

Share on twitter

Share on whatsapp

Share on email

Share on telegram




KUALA LUMPUR: Penampilan mewah luar biasa dan dalam sekelip mata oleh segelintir artis dan instafamous tempatan di-percayai hasil penglibatan dalam sindiket pelacuran kelas atasan. Sumber Suruhanjaya Pence-gahan Rasuah Malaysia (SPRM) memberitahu Mingguan Malaysia, mereka dibayar antara RM20,000 hingga RM40,000 untuk satu malam sebagai pe-lampias nafsu golongan orang kenamaan. Menurutnya, kegiatan tersebut dipercayai telah lama berlaku dalam industri hiburan dan mereka



Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Author
 Author| Post time 18-10-2020 03:44 PM | Show all posts
siapakah gerangan artis2 tersebut? dara? janda? andartu?
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2020 03:46 PM From the mobile phone | Show all posts
FM masuk carta tak Agak2?
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2020 03:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahahahha

Baru nak tersebar ke..

Kesian la artis2 gred b, c, d

Nak cari makan camne lagi pasni
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2020 03:48 PM | Show all posts
teringat kat niyang rapik
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2020 03:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebab tu lah dah ramai bbnu tak nak belajar rajin2.
Satu malam pun dapat puluh2 ribu,  degree holder hado?
Gtew.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-10-2020 03:49 PM | Show all posts
kisah dulu2 artis jual burit ada lah...nak kena buat kajian sedikit...

Najib Tun Razak - Seekor lagi kaki betina. Dah kena tangkap khalwat dengan Ziana Zain, nasib baik berlaku di Neg. Sembilan, lalu Isa Samad tolong settlekan, Isa Samad dah tumpang seinci (bukan sekaki). Si najib ni ada isteri baik diceraikan, lalu kahwin dengan bini janda orang (Rosmah - Emelda Marcos Malaysia). Padan muka dia dapat bini yang kuat joli. Sekali shopping di luar negeri habis RM 1 juta. Mana si Najib dapat duit ni..
Rahim Thamby Chik - Perogol Bersiri yang sekarang ni bergilir-gilir dengan Ghaffar Baba sedang "mengerjakan" Ummi Hafilda sambil buat road show memburuk-burukkan Anwar, sambil menikmati juadah haramsial !!!!!! punya orang, tapi tak apa, kerana depa orang UMNO. Pantang nampak perempuan dahi licin, habis dirogolnya, tak kira Melayu ke, Cina ke, India ke, Benggali ke, Portugis ke, Kuching ke, habis dibedalnya dan diratah-ratah. Pelahap betul !!!!!!. Bajingan goblok ini satu aja ubatnya. Bila dia bersama-sama gengnya membuat road show, maka penonton hendaklah beramai-ramai baling telor tembelang busuk kemuka bajingan ini, padan muka kerana hati mereka pun memang busukhahahaha..gila punya orang.
Shahidan Kassim - Dia ni lagi bodoh. Dahlah orang sibuk-sibuk dengan isu nepotisme dan kronisme, tak dengak cakap you, pi tarok adik dia bertanding di Arau, tapi rakyat dah sedar.hancok berderailah. Dia ni juga yang beri idea lucutkan kekebalan Raja-raja. Kesian Raja-raja depa semua dah tak da taring ye ! itu pun masih dok diam lagi, tak berani nak lawan / jatuhkan you. Mungkin depa semua sayangkan you tak ? Akhirnya Raja dan Sultan pun tinggal di dalam Bilik Kebal Bank Negara dan Agong pula jadi Boneka si Mahathir. Tapi kau tak tau ! Yang semua orang dah tak suka dan muak dengan telatah kau. Shahidan jugalah yang mengapi-apikan si mamak malbari supaya menyekat ulama menyebarkan pengaruhnya dan menyekat penceramah-penceramah ugama yang pro kebenaran untuk mencari makan. Yang boleh berceramah ugama hanyalah yang mengampu bodek kerajaan dan menipu rakyat. Ya Allah ! mengapakah ini boleh jadi. Shahidan juga peruntuh masjid orang. Kalau dia tak bawa Erra Fazira ke London dulu, taklah Awie putuskan tunang dengan Erra Fazira. Cis bedebah, perosak serangga. Lepas tu baru dia uruskan iklan sabun Lux untuk Erra Fazira, waduh.waduh. dapat bayaran RM 100,00.00 untuk satu iklanpelikkan?


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-10-2020 03:50 PM | Show all posts

Tengku Adnan Tengku Mansor Nafi Ada Hubungan Dengan Erra FaziraOleh RotiKaya Staff
4 Mar 2014, 01:03AM

Belum usai orang bercakap tentang kisah perpisahan Erra Fazira dan Engku Emran, timbul pula khabar angin mengatakan yang pengacara Primadona itu mempunyai hubungan dengan seorang ahli politik berstatus menteri.

Ahli politik yang dimaksudkan itu adalah Menteri Wilayah Persekutuan, Datuk Seri Tengku Adnan Tengku Mansor dan apabila diajukan soalan tentang khabar angin ini oleh wartawan politik, menteri itu pantas menafikan.

Jelasnya, beliau tidak ada kaitan sama sekali dengan Erra Fazira & beliau yang juga Setiausaha Agung Umno itu kelihatan terkejut ketika diajukan soalan tentang hubungan istimewanya itu.

Saya lelaki yang sudah berkahwin dan bahagia dengan perkahwinan saya. Saya dengan Erra Fazira tidak.. tidak. Saya bahagia dengan perkahwinan saya, katanya kepada Antara Pos ketika diminta mengulas lanjut gosipnya dengan pelakon itu.




Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2020 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
aku park sebab nak baca komen
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2020 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan benda baru pun dari zaman kokkening lagi desas desup
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2020 03:54 PM From the mobile phone | Show all posts
ifanonline replied at 18-10-2020 03:49 PM
kisah dulu2 artis jual burit ada lah...nak kena buat kajian sedikit...

Wau, we want more please!!!!!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-10-2020 03:55 PM | Show all posts
Edited by ifanonline at 18-10-2020 03:57 PM

Najib Caught Bonking Malaysia Singer And Actress In A Port Dickson Hotel Room C Rosmah Started Learning To Sing To Contain Najib Sexual Desire
thecoverage
Posted on December 16, 2019







All of this is despite the fact that the so-called khalwat cops C conservative Muslim patrolmen C patrol assiduously to ensure there is no excessive closeness between people of opposite sexes, busting the odd luckless teenage couple caught smooching. But in the houses of power the powerful have been going at it like goats nonstop for years, and not just with the four wives they are allowed under Islamic law. In 2002, the Reformasi website named top public figures and officials who were having relatively public affairs, including Najib Tun Razak, then the defense minister and now the prime minister, who was caught in a Port Dickson hotel room with the actress and singer Ziana Zain. None have been apprehended by the khalwat police.

Its in the culture not that sex is a scandal in itself but that Malays like to aib or cause shame to their enemies, said an ethnic Malay lawyer in Malaysia. Khalwat is a tool to eliminate or shame your enemy. Its partly rooted in perasaan hasad dengki C good old jealousy to bring down the other fella who has more than you. Islam itself forbids spying. Thats what khalwat is. They are obsessed with khalwat. I think its bullshit. Utter nonsense. Thats all they do. C Asia Sentinel


Ever since the demise of (old and original) UMNO and the creation of UMNO Baru (new UMNO as it is known today) by former Prime Minister Mahathir Mohamad after the 1988 Malaysian Judicial Crisis, the political party has been producing anything but clean and good leaders. Mahathir was a dictator. Badawi was a sleeping queen. Najib is a scandal king.

Prime Minister Najib Razak has so many scandals in his closet that its impossible to document the exact date when the first one started. While Mahathirs scandals normally ended up with corruption and abuse of power at the other end, Najibs closet has all the trophies that Mahathir had, only on a bigger scale C plus sex and murder scandals.

Najib Razak is in an awkward position.  Mr. Najib is a man who knew no shame.

Najib was allegedly caught bonking singer and actress Ziana Zain in a Port Dickson hotel room, an offence under Syariah Law for khalwat. Naughty rumours and jokes on the street was wife Rosmah Mansor was so furious about the extramarital affair that she started learning to sing, with disastrous results, so that she could contain her husbands sexual desire.

Mr. Najib wasnt caught with his pants down bonking another woman; although he was allegedly did so in a Port Dickson hotel room with singer and actress Ziana Zain when he was then Malaysian Defence Minister. But his 1MDB and RM2.6 billion scandals brought so much shame to the country.

Later Najib was allegedly involved in the gruesome murder of Mongolian Altantuya Shaariibuu, to whom the prime minister had anal sex, also an offence under Section 377 of Malaysias Penal Code. Just when Najib thought everything has been forgotten, Bernard Baiocco, 72, former president of Thales International Asia (Thint Asia), was indicted.

Apparently, Mr. Bernard was accused of paying commissions to Abdul Razak Baginda, the political analyst who was acquitted of the 2006 murder of Altantuya. While the new court case is not targeting Najibs alleged involvement in the murder, it has everything to do with Najibs potential involvement in the corruption involving 114 million Euros in commission in the purchase of Scorpene submarine.

Mr. Najib is in an awkward position because whenever he meets foreign leaders, he cant help but notice a smirk on their face. True, he knew no shame but that doesnt mean he has no dignity. Unlike North Korean Kim Jong-un or Zimbabwean Robert Mugabe, Najib takes very personal on how world leaders think of him. After all, Malaysia is still a democracy country.






Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2020 03:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada senarai tak?????
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-10-2020 03:59 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-10-2020 03:59 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-10-2020 04:01 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2020 04:02 PM | Show all posts
popcorn time...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-10-2020 04:02 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-10-2020 04:08 PM | Show all posts
boleh juga di rujuk dlm tred ni...

https://mforum.cari.com.my/forum ... read&tid=351936
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2020 04:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Kes hot artis dolu2 semua sekarang dah bertudung skrg artis bbnu punya turn pulak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list