Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
5855
View
50
Reply

Rezeki Mira Filzah Mencurah-Curah Selepas Kahwin

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 29-9-2020 01:03 PM | Show all posts |Read mode
Rezeki Mira Filzah semakin mencurah-curah selepas kahwin.


Baru-baru ini dia dipilih menajdi duta sebuah pusat tuisyen dikenali PTTI yang turut menjadikannya sebagai ikon.


  



Bahkan, Mira muncul berkongsi nasihat kepada pelajar terutama calon peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) secara dalam talian.

"Saya tahu situasi semasa ketika ini sedikit sebanyak pastinya melemahkan semangat adik-adik berikutan tarikh peperiksaan SPM pun ditunda.

  



  


"Mengikut apa yang saya difahamkan, sesi peperiksaan SPM sebenar dijangka berlangsung pada 6 Januari, tahun depan.

"Kemunculan wabak ini memang tidak diduga. Namun, tetap kena teruskan fokus untuk peperiksaan percubaan pada Oktober ini," katanya seperti dipetik di Harian Metro.


Foto: IG



Isteri kepada Wan Emir ini juga menambah,


"Bagi calon SPM yang beragama Islam, jangan tinggal solat. Begitu juga dengan bangsa lain untuk berdoa kepada Tuhan masing-masing.

"Jangan lupa, minta restu ibu bapa dan doa mereka. Malah, jangan segan peluk mereka dengan kasih sayang untuk beberapa saat."

  



Buat pengetahuan, Mira pernah bergelar pelajar cemerlang SPM pada 2010. -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 29-9-2020 01:10 PM From the mobile phone | Show all posts
10A ke?

Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2020 01:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia dh mula dh
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2020 01:37 PM From the mobile phone | Show all posts
untung laaa...
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2020 01:43 PM | Show all posts
ooooo ingatkan ada produk mana jadi duta td....
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2020 01:52 PM | Show all posts
bagus mf ni, bijak pandai orgnya
familynya pun org baik2 dan educated
parents dia bagus x berdoa kat socmed

Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2020 02:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Wah dah pandai unbutton kemeja la
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2020 02:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Meols layan igs sheols dh mcm ig review sheols buat bila review hadiah kahwin yg org bg

Paling best tengok sheols review dapat hadiah kahwin dryer machine dr boss jakel pehhhh masyuk
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2020 03:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Tapi basic grammar pun fail. He don't talk much katanya. Hehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2020 03:33 PM | Show all posts
Bagus ambil dia jadi duta/ikon dapat menjadi contoh yang baik buat pelajar2 ni.
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2020 03:40 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 29-9-2020 01:10 PM
10A ke?

Pils laaaaaa jgn coba2 nak caras takhta jah ronsen
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2020 04:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Pasal tu pun nak kena bukak benang ke palat????????
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2020 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Mencurah curah bunyi macam banyak nau.tapi ni 1 jer

Okayyyyy
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2020 04:15 PM | Show all posts
alhamdulillah
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2020 04:24 PM | Show all posts
ok laa lantik dia jadi duta dari retis lain kann
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2020 04:49 PM | Show all posts
sesuai jd ikon tusyen sbb dia ni kan idola BBNU..wanita dewasa maaflah nak minat dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2020 05:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 29-9-2020 07:40 AM
Pils laaaaaa jgn coba2 nak caras takhta jah ronsen

Mf ex mrsm kah?

Jah lagi level up..

Jgn cuba2 caras title..
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2020 06:26 PM From the mobile phone | Show all posts
dia pakai tudung da rupa mcm pakai inner neck aje
insaflahhh
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2020 06:30 PM From the mobile phone | Show all posts
curah aper ni?...
satu je pon
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2020 06:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Mencurah2 la tu.. dapat suami anak orka automatik jadi murah rezeki, nak apa mintak mesti dapat.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list