Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12061
View
155
Reply

Intan Ladyana Kongsi Sebab Tertarik Dengan Harris Alif

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 29-9-2020 11:43 AM | Show all posts |Read mode
Sejak tahu Harris Alif,21 dan Intan Ladyana,38 bercinta, pelbagai reaksi diterima daripada pelbagai pihak.


Intan tetap positif dengan pilihan hatinya namun buat masa ini tidak selesa untuk berkongsi dengan lebih terperinci tentang hubungan mereka.


Kata pelakon ini dia tidak mahu terlalu berkongsi kerana takut hubungan itu tidak berakhir seperti yang diinginkan.


Foto: IG



"Kenal dah lama tapi mula rapat awal tahun ini. Baru beberapa bulan kami bercinta. Sejak dulu saya suka keep in private, Tiba-tiba kalau tak jadi nanti malu. Lebih baik diam.

"Bercinta dengan lelaki berbeza umur tak salah. Sebab itu saya ambil pendekatan untuk tidak bercerita sangat. Takut orang lain pun bercerita, dan saya tak suka," katanya kepada mStar Online.


  



Tambah Intan beza umur 17 tahun bukanlah penghalang.


Harris adalah seorang lelaki yang matang.


  



  



"Dia lebih matang daripada usianya dan senang nak berkomunikasi. Dia faham apa yang kita nak sampaikan.

"Dia tak macam lelaki yang sebaya dengannya. Saya pun baru kenal dia, jadi tak tahu sangat.

"Memang tak ada masalah kalau dah jodoh. Kalau memang ada keserasian dengan orang lebih berusia atau muda, saya okay saja."-CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 29-9-2020 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau baru kenal jangan sembang beria ye
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2020 12:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm dah pupus lelaki kat malaysia nih
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2020 12:09 PM | Show all posts
suka plak tgk mereka berdua, walaupun 17 taon beza dik non!
smoga ke jinjang pelamin. amin.
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2020 12:11 PM | Show all posts
by 50 laki tu cari lain yg muda- cam thread kr
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2020 12:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh.. Bdk ni bkn pelakon kanak2 tu kn... Haha
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2020 12:28 PM | Show all posts
lelaki sentiasa bernafsu..pikir2kanlah
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2020 12:38 PM | Show all posts
lelaki jauh lebih muda ni mmg matang dia lain macam. kdg2 lagi matang dari kita yg tua jauh ni..dan yes mmg senang berkomunikasi..tapi ada masa, perangai budak2 tak matang akan keluar gak..ni pengalaman sendiri yg sedang berkawan dgn lelaki muda beza 13 tahun..hahaha
so all the best Intan. we are in the same boat, so yeah..hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2020 12:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Intan ni yg tak nmpk mcm org nk masuk 40. Untungla. Semoga berjodohan cecepat.
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2020 12:42 PM | Show all posts
ok la tu kan kalau mampu nak bagi nafkah....
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2020 12:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Time perky boleh la.. kang ko menapause jantan tu nak sex lg..
Pengalaman drp mak bapak sendiri..
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2020 12:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Rupa x nmpk di ambang 40an,spare part plak?
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2020 12:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau dulu teruskn dgn kevin dah slamat ko intan..tapi yela mungkin bina family bukan priority int waktu tu..sedangkn kz tu family man sgt..mcm nk kata rugi trlepas kz..tapi xblh jugak sbb ajal maut jodoh prtemuan  ditangan tuhan.
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2020 01:12 PM | Show all posts
rasenye laki ni nnt jd host utk rancangan kanak2 kan kat tv3... takpela intan dah rezeki dpt pucuk muda... intan ni mak dia siam kan
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2020 01:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Sampai hati ko IL pilih budak2. Dia masih ada peluang dgn org lebih baik

Maybe IL banyak support hanak hikan dari segi kewangan dan exposure. Pastu HH lak baik berbudi bahasa patuh mmg sesuai la jalan sekali
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2020 01:31 PM | Show all posts
Sweet jerr tengok pasangan ni, semuga kejinjang pelamin...
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2020 01:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Ermmm... ntahlah... skrg intan 38... lagi 12 tahun dah 50... budak tu lagi 12 tahun baru 33... skrg belum nampak ketuaan... intan ni kacuk thai belah bangkok.cantik cam org thai. cam mawar kacuk thai belah selatan thai... cantik gak.. maybe intan dah 38, xda pilihan
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2020 01:40 PM | Show all posts
ntah la kt msia ni yg mcm pelik sgt bercinta dgn lelaki muda

tgk omputih tu ok je...

madonna dah pangkat nenek tu bf dia pon baya2 cucu dia...
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2020 01:56 PM | Show all posts
ok jah.... korang jeles ar tu die dpt dak bbnu khennn
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2020 02:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Doa yang baik baik..kalau dah jodoh..tak berdosa pun kahwin lelaki muda.. hehehe
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list