Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
2955
View
45
Reply

Badan Sado, Ismail Izzani Dituduh Tayang Badan

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 29-9-2020 11:03 AM | Show all posts |Read mode
Ismail Izzani ubah penampilan jadi lebih sado.


Nak nampak segar dan matang, penyanyi ini kembali ke gimnasium untuk mengubah fizikalnya.


"Sebenarnya, saya sudah lama membina badan tetapi berhenti sekejap. Apabila berhasrat untuk tampil dengan imej baharu, saya fikir, mengapa tidak kembali ke gimnasium.

"Lalu, saya kerap ke gimnasium, berlatih dan menjaga pengambilan pemakanan. Saya tidak mahu orang nampak Ismail Izzani seperti budak yang dahulu. Saya mahu mereka lihat diri ini yang lebih matang," katanya kepada BH Online.


Foto: IG




Namun disebabkan kerap berkongsi gambar, ada pula yang menuduh Ismail tayang badan.


  



  


"Bukan saya sengaja, ada artis lain juga, jadi ia bukan isu. Sebenarnya, entri yang saya muat naik itu adalah motivasi kepada orang di luar.

"Ramai bertanya bagaimana saya membina badan. Jika kita lihat pada sudut positif, ia adalah motivasi yang baik bagi pengikut saya," tambahnya. -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 29-9-2020 11:12 AM | Show all posts
jgn sado sgt pompuan xsuka gay yg suka.. lean lean sudeh
pompuan lg suka cute pretty face
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2020 11:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa salahnya dia nak tunjuk badan... Arghhhhh tapi muka tu... Muka tu... Hmmm
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2020 11:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 29-9-2020 11:13 AM
Apa salahnya dia nak tunjuk badan... Arghhhhh tapi muka tu... Muka tu... Hmmm

Muka mcm budak 3 tahun
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2020 11:18 AM From the mobile phone | Show all posts
pencintaABC replied at 29-9-2020 11:16 AM
Muka mcm budak 3 tahun

Tgk dia dgn pompuan tu macam babysitter keluar dgn budak yg dia jaga
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2020 11:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Sebab kau ambil steroid, badan dengan muka tak match haha .. kalau betul-betul workout, muka pun akan firm

Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2020 11:51 AM | Show all posts
Tetap nampak macam budak tak cukup zat
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2020 12:00 PM | Show all posts
laju jgk budak ni buat badan. lebih kurang aku. tp kaki dia kecik. skip leg day ni.. hahhaa
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2020 12:23 PM | Show all posts
Bdn kinda mantop tpi muka x.
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2020 12:33 PM | Show all posts
muka xleh jual, buat badan ler kann.
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2020 12:54 PM | Show all posts
AbukRokok replied at 29-9-2020 11:12 AM
jgn sado sgt pompuan xsuka gay yg suka.. lean lean sudeh
pompuan lg suka cute pretty face

kannn...... ramai yg kat gym tu yg minat nanti...
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2020 01:48 PM | Show all posts
Kurex replied at 29-9-2020 11:13 AM
Apa salahnya dia nak tunjuk badan... Arghhhhh tapi muka tu... Muka tu... Hmmm

kurex pergi siasat sekarang dia pergi gym mana?














Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2020 01:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Badan sado... muka x match
Cepatnya membesar... ke ko mkn apa apa ke
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2020 02:08 PM From the mobile phone | Show all posts
sleepandream replied at 29-9-2020 01:48 PM
kurex pergi siasat sekarang dia pergi gym mana?

Rasanya area rumah dia je... Dia ada bagitau hari tu... Suka dia ke uols?
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2020 02:29 PM From the mobile phone | Show all posts
masa tgk mat meletop last week mcm tak sado pun.. dlm gmbr ni nmpk sado bebenor
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2020 03:04 PM | Show all posts
Dah jadi trend bbnu tayang body. Nak lagi advance tayang burung sekali.
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2020 03:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka budak bawah umur sangat.  Kang dituduh pedo..
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2020 06:59 PM | Show all posts
Go go mail! Flaunt it!
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2020 07:45 PM | Show all posts
dah badan dia sado, biar  lar dia tunjuk, kang dia tunjuk microphone sado ramai lak yg terliur tak terkata. but i still dun like him, fullstop
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2020 08:05 PM From the mobile phone | Show all posts
dh tu hacik2 kat sini nk kena mggelabah teksssss ke tak ni?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list