Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
4019
View
33
Reply

"Padan Muka Kau, Bongok!" - Adibah Noor Patah Hati?

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 27-9-2020 01:04 PM | Show all posts |Read mode
Sangka kita, golongan selebriti muda sahaja menerima mesej lucah di laman sosial.




  



Tetapi, Adibah Noor mendedahkan dia juga menerima nasib sama apabila berkongsi paparan skrin perbualan menunjukkan seorang pengguna Instagram meminta gambar lucah daripadanya.


Bagaimanapun, secara berseloroh, pelakon dan penyanyi itu selamba membalas mesej berkenaan dengan menghantar gambar kucing.







Kredit foto: Twitter





"Akak yang macam gajah mengantuk ni pun orang minta (gambar lucah). Bayangkan mereka yang muda, canitk, mulus tu semua. Berapa banyak request macam ni yang mereka terima," tulisnya.


Sementara itu, dalam satu hantaran lain, Adibah memberi bayangan seolah-olah sedang patah hati.








Kredit foto: Twitter



Betul ke Adibah ada menaruh harapan pada seseorang?


Apapun, semoga Adibah bahagia dan terus berjaya dalam apa jua dilakukan dalam hidup. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 27-9-2020 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Sabar kaka deeba
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2020 01:32 PM From the mobile phone | Show all posts
byk mencapap la dia ni lately
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2020 01:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Biasala tu dpt msg lucah... iol dpt relax2 je sbb dah biasa
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2020 01:51 PM From the mobile phone | Show all posts
SR4tahun replied at 27-9-2020 01:32 PM
byk mencapap la dia ni lately

Bukan dia yang mencapap, dah wartawan yang bodoh benda org luah kat twitter pun boleh jadi bahan. Dia up benda kat twitter dia je, social media dia, suka hati dia la bukan dia yg call wartawan suruh up pasal dia Lulz.
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2020 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Comelnya kucing tamteh tuh debabbbbb cam Kak Deeba
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2020 02:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak luak pun.

-senah-
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2020 02:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Alah i yang bukan insta feymes ni pun ade orang randomly minta..diaorang try luck je kot
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2020 03:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Mademoisellee replied at 27-9-2020 01:51 PM
Bukan dia yang mencapap, dah wartawan yang bodoh benda org luah kat twitter pun boleh jadi bahan.  ...

lol emo nyeeeee bawak bersabar siss ini semua donyaaa
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2020 03:14 PM From the mobile phone | Show all posts
kalau. bagi betul2 cemana la ek.
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2020 03:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Gajah mengantuknsb baik x gajah tdo
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2020 03:17 PM From the mobile phone | Show all posts
buapakperut: kalau. bagi betul2 cemana la ek.


Gambar tgh pakai libresee..
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2020 03:39 PM | Show all posts
bg jelar

tak luak pun
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2020 03:40 PM | Show all posts
iols follow sheols dekat twitter since 10 yrs ago...
ok jah..
lagi annoying retis dekat instagram letak gambar tak relate langsung dgn caption bebel2...
baik kau main twitter ke fb ke nak meroyan pnjg2 gitu
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2020 03:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Kak diba frust dgn diva AA ke
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2020 07:27 PM From the mobile phone | Show all posts
ooooo dah tu kita nk kena mggelabah teksssss ke tak ni?
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2020 08:59 PM From the mobile phone | Show all posts
OK lah tu dia kasik gambar kucing
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2020 09:06 PM From the mobile phone | Show all posts
bila kak debab nk kuar kat kg people? ke dah kuar?
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2020 09:09 PM From the mobile phone | Show all posts
3984 je followers dia?
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2020 12:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Kelakar pulak reply deeba noor tu hehe
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list