Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
16597
View
131
Reply

"Kita Doakan Mereka" - Noorkumalasari Kongsi Perkembangan Anita Sarawak

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 27-9-2020 11:44 AM | Show all posts |Read mode
Kehilangan Anita Sarawak yang menyepi secara tiba-tiba dari industri seni kira-kira sedekad lalu masih membuat orang ramai tertanya-tanya terutama keadaan kesihatannya.




Kredit foto: BH




Neelofa menerusi program bual bicara, Next To Neelofa mengambil kesempatan bertanya perkembangan Anita atau Ithnaini Mohd Taib kepada adiknya iaitu aktres terkenal sekitar era tahun 80-an, Noorkumalasari.


Kongsinya, kakaknya itu kini dalam keadaan baik dan meminta orang ramai mendoakan untuk Anita dan suaminya di Amerika Syarikat.

"Saya tak tahu cara untuk menjawabnya. InsyaAllah. Kami semua berdoa untuknya. Sebab saya tak ada peluang untuk bercakap dengannya.

"Tapi ada hikmahnya juga paparazzi tak hubungi saya kerana susah. Jadi ada yang hubungi kakak sulung saya bertanya.

"Baru-baru ini, dia telefon dan bercakap dengan Abang Mahathir. Mereka berdua baik. Alhamdulillah.


Kredit foto: IG



"erkara yang saya tahu daripada perbualan kami sebelum ini ialah kini mereka melakukan perniagaan hartanah. Mereka jual rumah dan tanah, jadi mereka pergi ke seluruh AS.

"Tapi saya tak tahu mereka masih berpindah-randah dengan Covid ini. Jadi marilah kita doakan untuk mereka," katanya yang dipetik Media Hiburan.


Ada yang merindui Anita Sarawak? - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 27-9-2020 11:59 AM From the mobile phone | Show all posts
So dulu pernah ada sorang forumner komen yg anita terlantar sbb kanser tu tak betul la ye?
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2020 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
bellaamsar replied at 27-9-2020 11:59 AM
So dulu pernah ada sorang forumner komen yg anita terlantar sbb kanser tu tak betul la ye?

Haaa I ingat, gossip Kak nita kat tung shun hospital pasal sakit kanser...
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2020 12:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Labuhnyahhhh tudung lofa
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2020 12:08 PM From the mobile phone | Show all posts
yg kata ada nurse cakap, kak nita dah terlantar sakit tu, mohong la ye..
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2020 12:28 PM From the mobile phone | Show all posts
tapi nek nita ni mmg tak contact lgsg ke adik die noorkumalasari ni, mcm putus hubungan terus, whyyy
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2020 12:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantiknya lofa

Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2020 12:38 PM From the mobile phone | Show all posts
riyadhK replied at 27-9-2020 12:04 PM
Labuhnyahhhh tudung lofa

Itu shawl mono naelofar design baru RM99. Lawa gak design dia kalini macam balmain, LV
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2020 12:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Doakan yg baik2. Semoga dilindungi Allah selalu. Aku agak paranoid, salah aku maybe terlebih dose channel CI.
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2020 12:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku lebih suka imej lofa labuhkan dada sebab create ilusi golden ratio

Pada aku designer shawl mono dia ni bukan malaysian. Jarang cina, melayu tempatan reti buat simetri even tak reti graphic design software. Sepatutnya idea FD tu diterjemahkan oleh graphic designer macam chanel.

GD skrg mmg mengancam boleh buat design buku, website apatah lg kain. Lopa mmg international




Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2020 12:51 PM | Show all posts
sheols dah bertukar imej kot...
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2020 01:18 PM From the mobile phone | Show all posts
riyadhK replied at 27-9-2020 04:04 AM
Labuhnyahhhh tudung lofa

Uols perli ke puji tu
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2020 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
riyadhK replied at 27-9-2020 12:04 PM
Labuhnyahhhh tudung lofa

Sayangnya tak nampak stokin.
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2020 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts
bellaamsar replied at 27-9-2020 11:59 AM
So dulu pernah ada sorang forumner komen yg anita terlantar sbb kanser tu tak betul la ye?

Gosip ni dulu tahun 2017 kan
Ada forummer cakap kak nita sakit kanser kat hospital singapore ekk?? Ingat2 lupa iols
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2020 03:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Terfikir pulak bila noor kumalasari bagitau tak berpeluang bercakap dgn anita. Teknologi canggih dah skrg ni... call je la pakai whatsapp ke skype ke apa yg susahnya
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2020 04:17 PM From the mobile phone | Show all posts
mcm pernah dgr dia dh bercerai kan dgn mahathir tu
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2020 04:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by BicaraHatiku at 27-9-2020 04:24 PM

Kesian kak Nita merajuk dgn industri pastu masaalah kesihatan pulak. Dulu iols kerja hotel JW M, selalu Kak Nita naik kt atas..esekutip lounge tu  baik peramah mcm member kenal hari2.
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2020 04:24 PM From the mobile phone | Show all posts
riyadhK replied at 27-9-2020 12:04 PM
Labuhnyahhhh tudung lofa

scroll balik ke atas

lain muka noor kumalasari, mekap kot
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2020 04:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa masalah dia sebenarnya..takat Ada marriage problem, that is normal, xkan sampai nak merajuk..she's a born entertainer, impossible nak tinggalkan dunia seni lama2.. plastic surgery gone wrong or joining cult? Sekian speku petang ahad ni..
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2020 04:36 PM From the mobile phone | Show all posts
[youtube]1apnCyFPZ_s[/youtube]

Ini baru a real diva...bukan diva jadi jadi an yg kita ada sekarang yg claim penghibur no 1 negara, setakat jaguh kampong sajork.

kahkahkah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list