Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
18902
View
243
Reply

Suami Puji Masakan Mira Filzah, Peminat Yang Teruja!

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 21-9-2020 11:22 AM | Show all posts |Read mode
Sejak lepas kahwin, semua benda pun Mira Filzah dan suaminya, Wan Emir buat sama-sama.


Masa Mira masak pun suami temankan. Tak nak berenggang langsung.


Foto: IG


Baru-baru ini melalui IG Story, Mira ada memuat naik video menyaksikan dirinya sedang memasak hidangan makan malam.


Dapat dilihat Emir pun ringan tulang membantu bersama.


Kredit foto: IG


Mira gembira sungguh tengok suaminya makan dengan penuh selera sampai habis semua lauk.


Dalam masa yang sama, Wan Emir juga sempat memuat naik IG Story, memuji masakan isteri tercinta.


"Seriously, deliciously good!" tulisnya.


Kredit foto: IG


Di Twitter ramai yang teruja dan memuji-muji pasangan pengantin baru ini.


Kredit foto: Media Hiburan


Masing-masing mendoakan agar hubungan mereka kekal hingga ke syurga. -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 21-9-2020 11:25 AM | Show all posts
menguap
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2020 11:26 AM | Show all posts
hurmmmmmmmmmmmmmmm
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2020 11:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by friedfishsoup at 21-9-2020 11:53 AM

Gigih Saiful gi search twitter dengan keywords 'mira Filzah masak'.

Oh gambar RotiKaya rupanya
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2020 11:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Adei knp la jakun sgt netizen nyer pun
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2020 11:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku nampak tak sedap pun
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2020 11:30 AM From the mobile phone | Show all posts
2 ketol piljah dgn emir ni xdak aper pun....
tp netizen bbnu yg over the top....
menyampah
sumer pgntin bru mcm tu.....
aper igt pilja emir jer?
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2020 11:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Menjemput @Kurex  dengan laharan dan @kiah_mai_pulak  dengan gelabah teks
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2020 11:31 AM | Show all posts
kenapa aku nampak tak sedap dan look like baby punya food
yg mak2 selalu buat lepas baby umur 6 bulan?
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2020 11:32 AM | Show all posts
aku baru kawen dulu, masak hangit pon sedap
biasalah baru kawen...semua wangiii no kutuk2 xsedap bagai
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2020 11:33 AM | Show all posts
ariani pon dok over kan diorang ni, siap mrs emir..adoi..muak aku tgk..tayah la hype kan sgt diorang nih.
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2020 11:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Kosserrr la cibai
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2020 11:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Iol takde issue dgn minah ni. Tapi cukup cukup feed bbnu dgn melodrama mcm ni. Yang buat mereka berangan dan fikir itula life berpanjangan lepas nikah. Hujung2 bila truth hurts n reality bites tu nanti ramai kecewa. Mulalah masuk krt utk benda remeh temeh.
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2020 11:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Muntahhhh
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2020 11:39 AM | Show all posts
baru masak megi ngn laki aku smlm...
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2020 11:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Untungla kahwen di saat xde sape yg kawen..semua limelight dpt kt dorg
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2020 11:41 AM From the mobile phone | Show all posts
I ols dari mula kahwen sampai skrg suami tlg kat dapur... xd pon nk post2 ig... sbb da mmg tanggungjawab bersama. Tapi ye laa i ols bukan mira filzah hahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2020 11:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Baru kawin... nanti dah ada anak, sorang kt dapur,sorang jaga anak..
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2020 11:46 AM | Show all posts
ya Allah boringnyaaaaaaaaa cerita deme niiii
tolonglah netizen stop lahhhhhhh cerita pasal depa dua org ni
ok now aku lg suka shal ngn imar tu
lek2 je sempoi je jadi diri sndir xde nak acah2 couple islamic konfirm masuk syurga sgt!
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2020 11:46 AM | Show all posts
Normal ja newly wed macam ni.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list