Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
6202
View
83
Reply

[Pelbagai] POST DEKAT WHATSAPP STATUS

[Copy link]

Author: eira2310       Show all posts   Read mode

Author
Post time 28-5-2020 10:45 AM | Show all posts |Read mode
hai...korang suka tak share gambar ke,cerita,emosi, atau apa yang korang tengah buat kat whatsapp status..?

kekadang i suka gak shared..ada juga status yg i control privacy..contoh nya hanya certain contacts je boleh view..kalau melibatkan perkara di ofis, i hide contact kwn ofis...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 28-5-2020 11:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku post saja bila aku nak post.. Aku simple.. Wasap aku.. Dan data pun aku bayar.. Jadi apa hal nak kisah aku neroyan ka apa ka

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2020 11:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Tengok keadaan, selalunya post masa stress quote utk luah perasaan. Nak post kat socmed tak boleh.
Tapi cukup marah bila adik iols post status, jenis tak fikir..semua benda nak bgtahu org..iols sound je

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2020 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak pernah.           
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2020 11:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak pernah sebab tak perlu share apa-apa dengan orang lain. Masa pun tak banyak nak prepare content, nak select siapa boleh view etc.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2020 12:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Whatsapp status iols limit utk tatapan family n bff jerr.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2020 12:06 PM From the mobile phone | Show all posts
aku biasa post kat whatsap status berbanding di facebook, sebab audience di whatsap lebih kecil berbanding facebook. dan  biasanya aku post pasal anak anak je, saje nak bagitau orang aku masih lagi hidup di dunia nan fana ini. nanti kalau x post apa apa nanti orang ingat aku dah mati.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-5-2020 12:15 PM | Show all posts
sarah82 replied at 28-5-2020 11:00 AM
Aku post saja bila aku nak post.. Aku simple.. Wasap aku.. Dan data pun aku bayar.. Jadi apa hal nak ...

ya...tak kisah la kan..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-5-2020 12:17 PM | Show all posts
nazzse replied at 28-5-2020 11:15 AM
Tengok keadaan, selalunya post masa stress quote utk luah perasaan. Nak post kat socmed tak boleh.
...

ye..kekadang i pun suka post luah perasaan..kekadang kalau marah tak puas hati kt office i saja je post..lepas geram..bila officemate tanya i tak reply pn..janji dpt legakan hati i..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-5-2020 12:18 PM | Show all posts
mama_jahat replied at 28-5-2020 12:06 PM
aku biasa post kat whatsap status berbanding di facebook, sebab audience di whatsap lebih kecil berb ...

samala..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-5-2020 12:20 PM | Show all posts
polluxsstar replied at 28-5-2020 12:05 PM
Whatsapp status iols limit utk tatapan family n bff jerr.

i ada buat peringkat yg blh people view...based kepada status tu.. kalau rs nk share something i buat open utk umum..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2020 12:21 PM | Show all posts
Cari ade group whatsapp ke?
mana linknya, pls?
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2020 12:30 PM | Show all posts
mama_jahat replied at 28-5-2020 12:06 PM
aku biasa post kat whatsap status berbanding di facebook, sebab audience di whatsap lebih kecil berb ...

ya btul tu..klu fb beribu2 umat bole baca dan share..
dh tur..benda tu kekal situ jgk..kalau bermanfaat bgs..
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2020 12:32 PM | Show all posts
last yr ada buat 2kalii je...2020 blum penah share apa2
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2020 12:34 PM | Show all posts
hampir x pernah post
selalu buka status wasap nk tulis/share sesuatu
tapi sampai ke sudah xtau nk tulis/share ape
tutup wasap sambung main game

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-5-2020 12:47 PM | Show all posts
rantaikendoq replied at 28-5-2020 12:21 PM
Cari ade group whatsapp ke?
mana linknya, pls?

tak pasti pula...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-5-2020 12:50 PM | Show all posts
mdhelmi replied at 28-5-2020 12:34 PM
hampir x pernah post
selalu buka status wasap nk tulis/share sesuatu
tapi sampai ke sudah xtau nk  ...

try la buat 1 post..kekadang tu i suka pula tgk org view status kita tu..ramai jg stalker....hehe
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2020 12:57 PM From the mobile phone | Show all posts
eira2310 replied at 28-5-2020 12:15 PM
ya...tak kisah la kan..

Kita ni.. Terlalu pentingkan pendapat dan padangan org lain.. Dan suka sangat judge org lain.. Aku baca status org lain.. Aku lantakkan saja.. Manusia ada masa kena jugak luahkan apa yg terbuku kat hati.
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2020 01:13 PM | Show all posts

tak salah saya cari mmg ade whatsapp group
weh main sorok sorok plak
bak mai la link whtsapp korang eyyyy
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2020 02:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu pernah tapi lama2 dah tua2 ni malas nak post apa2 dah.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list