Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
2700
View
41
Reply

Cari cinta di TV8

[Copy link]

Author: Cable       Show all posts   Read mode

Author
Post time 26-5-2020 11:19 PM | Show all posts |Read mode
Hai korang

Nak tanya, sapa sini pernah join chatting sms dekat tv8 mse tv8 baru2 muncul di malaysia. ade x sini yg jumpe kwn baik mahupun pernah kapel dngn awek2 awok2 melalui chatting tv8 tu dlu? kongsikan pngalaman anda.

[youtube]6gpK2chGep0[/youtube]

lbih korang cmni le

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 26-5-2020 11:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu selalu meols baca je nak nak time AF dolu.gigih la baca. tak salah ada kawan meols jumpa husband dia dkt chatting ni tp versi tgh malam punya dkt tv3
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-5-2020 11:38 PM | Show all posts
loladaily replied at 26-5-2020 03:34 PM
Dulu selalu meols baca je nak nak time AF dolu.gigih la baca. tak salah ada kawan meols jumpa husban ...

ye ke..ade gak le yg sangkut ye...aku bkk thread ni pn sbb tibe2 teringat bnde ni..sbb media prima kn makin nk bengkrap..haha
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 11:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak pernah.

Tapi iols ada senior dan kawan yg jumpa jodoh depa melalui chatting. Dolu2 glamer mirc chat ke yahoo chat ke apa chat..

Menda alah tv8 ni zaman bila? Gee nampak muda nau
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2020 12:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Awal tahun 2000 kan? Aku suka saja baca chat tepi tu dulu.
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2020 12:21 AM From the mobile phone | Show all posts
x penah chat cuma baca je time nak tunggu wrestling tayang
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-5-2020 12:22 AM | Show all posts
Tinot7 replied at 26-5-2020 03:48 PM
Tak pernah.

Tapi iols ada senior dan kawan yg jumpa jodoh depa melalui chatting. Dolu2 glamer mir ...

2004 dah ade da bnde ni...zmn2 cinta sms
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-5-2020 12:22 AM | Show all posts
Jitu replied at 26-5-2020 04:21 PM
x penah chat cuma baca je time nak tunggu wrestling tayang

pandai ko pilih avatar wei...gambar koko b ware paling comel..hahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahhaahaahaa
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-5-2020 12:24 AM | Show all posts
sarah82 replied at 26-5-2020 04:19 PM
Awal tahun 2000 kan? Aku suka saja baca chat tepi tu dulu.

diambang kejatuhan chat tepi ni..pnah jd isu...tv x censor sbb ade yg mlucah kt chat tepi tu...generasi twitter ni hnyela pelapis generasi sms yg lalu
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2020 12:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Cable replied at 27-5-2020 12:22 AM
2004 dah ade da bnde ni...zmn2 cinta sms

Iols blaja mase tu. Balik umah pun tak layan. Baik tgk kartun.
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2020 12:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Cable replied at 27-5-2020 12:24 AM
diambang kejatuhan chat tepi ni..pnah jd isu...tv x censor sbb ade yg mlucah kt chat tepi tu...gen ...

Chatntepi tv tu biasanya tengah mlm.. Ada lagu2 saja.. Yap.. Ada melucah masa tu..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-5-2020 12:33 AM | Show all posts
Tinot7 replied at 26-5-2020 04:26 PM
Iols blaja mase tu. Balik umah pun tak layan. Baik tgk kartun.

dlu katun best..skang katun pnuh lgbt
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2020 12:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Cable replied at 27-5-2020 12:33 AM
dlu katun best..skang katun pnuh lgbt

Kartun apa ada LGBT ni?
Mohon pencerahan sbb iols kena tapis utk generasi muda
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-5-2020 01:53 AM | Show all posts
Tinot7 replied at 26-5-2020 04:37 PM
Kartun apa ada LGBT ni?
Mohon pencerahan sbb iols kena tapis utk generasi muda

kartun import 2010 and above le...obvious sngt lgbt nye..ske le bangsa2 lgbt ni
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2020 02:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Cable replied at 26-5-2020 11:38 PM
ye ke..ade gak le yg sangkut ye...aku bkk thread ni pn sbb tibe2 teringat bnde ni..sbb media prima ...

Haah anak dua dah skrg.
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2020 02:32 AM From the mobile phone | Show all posts
mahal kot satu sms bape sen ek 50sen ke? paling laju traffik die time2 konsert AF
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2020 08:59 AM From the mobile phone | Show all posts
baru perasan ko lately ni. harap dah abis dah citer aurora ko tu ye. jgn bwk sampai ke raya thn depan...hahaha.

zaman chat tepi ni aku rasa paling havoc time af2. yg kat 8tv tu..biasa malam atau siang sebelum start siaran ke. kenapa imbas balik? pkp ni terjumpa ex awek lama kenal dari situ ke..
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2020 09:25 AM | Show all posts
Masa TV8 mula2 wujud tahun 2004 dan masuk Astro bulan 10 tahun yang sama sehingga September 2007 kalau nak pergi TV8 bukan Astro Prima tau (sejak adanya 8TV dalam Astro), TV8 mula2 masuk Astro CH18 Astro (sekarang CH148 Astro).. MYTV pula CH108
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2020 09:26 AM | Show all posts
yuki812 replied at 27-5-2020 08:59 AM
baru perasan ko lately ni. harap dah abis dah citer aurora ko tu ye. jgn bwk sampai ke raya thn depa ...

Masa AF2 bersiaran mana ada 8TV dalam Astro lagi

Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2020 09:29 AM | Show all posts
sarah82 replied at 27-5-2020 12:19 AM
Awal tahun 2000 kan? Aku suka saja baca chat tepi tu dulu.

Awal 2000-an mana ada 8TV lagi.. 8TV mula dilancarkan pada 8 Januari 2004 dan masuk Astro pada Oktober tahun yang sama.. Masa itu mana ada MYTV lagi

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list