Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
34315
View
432
Reply

Kongsi foto bersama, Harris Alif bercinta dgn Intan Ladyana ke?

[Copy link]

Author: babyorange    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 26-5-2020 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Pelakon Harris Alif mencetuskan persoalan apabila berkongsi foto bersama Intan Ladyana di laman Instagram miliknya.

Nor Harris Alif Nor Rashidi merupakan seorang pelakon, pengacara dan penyanyi yang aktif sejak kanak2 dan pernah menjadi juara Idola Kecil.

Sekadar info, Harris berumur 21 tahun manakala Intan pula 38 tahun.

IMG_20200526_215555.jpg
Screenshot_2020-05-26-21-55-08-122_com.instagram.android.png

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 26-5-2020 10:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak jadi dgn anak orka ke?
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 10:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Jauhh beza umoo nii
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 10:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau Betul tahniah
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 10:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Diam tak diam, 38 tahun dah umur Ladyana ya
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 10:13 PM | Show all posts
Biar betul Intan tu dah 38? Kalau 38 rupa camtu, happy aku..

By the way, serious la diorang ni ada apa2.. maybe tak kot.. Macam bukan taste Intan je budak2 kecik camni..
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Whoareyus haris
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 10:18 PM | Show all posts
Nampak sebaya takdelah mcm jen saidin dgn ta rso
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Looo. Dah sampai paris itali new york ngan anok vvip last2 x jadi kewwww
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 10:19 PM | Show all posts

Iols pun x kenal sapa dia ni walaupun dah ada penerangan latar belakang mamat ni dlm artikel
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
laki tu herlokkk
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 10:23 PM From the mobile phone | Show all posts
minah_selekeh replied at 26-5-2020 10:13 PM
Biar betul Intan tu dah 38? Kalau 38 rupa camtu, happy aku..

By the way, serious la diorang ni ad ...

Dia ni jenis rangka kecik and rendah.. mcm amy mastura.. org cmni mmg awek muda..
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 10:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Tolong la.. dia anggap tu anak kott..
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 10:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Anak angkat ni....
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 10:32 PM From the mobile phone | Show all posts
intan kat cerita dengan aqasha tu dh nmpk kertu jgk. xde la nmpk sebaya dgn haris ni.
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Fly_over replied at 26-5-2020 10:32 PM
intan kat cerita dengan aqasha tu dh nmpk kertu jgk. xde la nmpk sebaya dgn haris ni.

nak nak dlm cerita rumah pelindungan tu.apa tah tajuk lupa dh.yg dia pakai tudung labuh tu. makeup dia menampakkan penuaan dia
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
no_el replied at 26-5-2020 10:18 PM
Looo. Dah sampai paris itali new york ngan anok vvip last2 x jadi kewwww

berbayar kot? ekekeke
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 10:38 PM From the mobile phone | Show all posts
What????? Ini kelakar
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 10:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Haris tu baru lahir, intan dah habis form 5
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by limaubali007 at 26-5-2020 10:49 PM

Alaaa.. Intan cari la yang matang, bekerjaya bagus dan yang semenggah sikit.. baru la sesuai dgn Intan.. Teringat dulu masa putus dengan kemal deli, melutut lutut kawan tu nak Intan balik.. Sekarang dua dua pun tak tentu hala masih mencari cari jodoh..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list