Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
21418
View
196
Reply

Abby Abadi nak bersalam raya ngn Norman Hakim? Overnye makcik tuu...

[Copy link]

Author: babyorange    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 26-5-2020 12:00 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Abby abadi post kt ig. Sesi bersalaman raya dgn pasangan masing2....Abby-Jai & Norman&Memey. Tp pas abes je sesi dgn psgn sbnr, si abby sebok nk bersalaman ngn norman jgk. Dok hulur2 tgn, tp norman x smbt plak. Psgn masing2....jai & memey gelak2 kt tepi tu.

Tp kt caption mcm dpt idea dr alifsyukri utk wt youtube channel. Bole tahan gile kontroversi gak eh macik abby ni. Aku konpius la ngn die ni, dah elok dah berjubah tudung labuh, ank2 skolah tahfiz tp prangai mengeletis btol bile dgn ex laki. Tau la korg da berbaik 2 family tu tp jaga la sket prasaan jai & memey tu. Mcm x jaga batas plak. Dlu2 mse bercakaran bkn main lagi...gado laki bini siap pggl melodi.



https://www.instagram.com/p/CAkACS8DNlA5-AOlCHRwXdIhz2hFrN8eQzMFjw0/?igshid=d1c1yybahgpd

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 26-5-2020 12:01 AM From the mobile phone | Show all posts
What the hell..ada video.ke ...klo betul pelik.pangai mak cik.ni
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 12:02 AM From the mobile phone | Show all posts
bakyah mmg sejenis mnggeletis tp nk acah2 muslimah lindungan kaabah.. tp bila dikecam dia lah yg paling mggelabah teteksssss
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 12:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Makin annoying. Makin tudung nampak segala. Terkinja kinja menari pulak beramai ramai
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 12:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak pernah minat nak follow dia ni sefamily.. Cepat sentap. Menunggang agama pun ya
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 12:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Ohhhhh... Pasal ni... Patut lah tertiba je private ig nya.....
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 12:41 AM | Show all posts
norman kan lagi tasty dr laki sheols..haruslah dia mgelabah kopek kekdahnya
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 01:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Gediknya sis .
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 01:38 AM | Show all posts
Aku dah laama rasa abby ni wayar putus..org lain tak gamak laa weihh nak bmesra dgn ex sampai cenggitu.urusan anak2 sudahlah..
dah laa jenis meratib kat ig segala hal.
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 01:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Siap buat gaya nak French kiss norman..
Nampak norman tak selesa dgn janda gila dia ni.
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 02:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Tadi dengar lagu ni. Teringat setazah bakyah jaman muda.

Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 02:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Meiizu replied at 26-5-2020 01:38 AM
Aku dah laama rasa abby ni wayar putus..org lain tak gamak laa weihh nak bmesra dgn ex sampai cenggi ...

Siap boleh bercuti bagai. I rasa yg i respect mgkin mcm tg zawiyah tu. lakinya dirampas tokti rilek2 je. Kalau ada bising2 tu biasa la. Tp lepas sheol kahwin baru, pernah nmpk gmbar with tokti. N normal je. Nmpk la memaafkan tp idak melupakan. Xperlu kot smpai nk bercuti sekali. Lain la bermadu. Agknya menyesal kot cerai dlu. Kalau tau baik bermadu tp dah terlambat la
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 04:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Mana bideonya??
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 05:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Meiizu replied at 25-5-2020 05:38 PM
Aku dah laama rasa abby ni wayar putus..org lain tak gamak laa weihh nak bmesra dgn ex sampai cenggi ...

Kan ms dia ngandung ank ke 3 si NH tgh buat hal, pastu beranak sorng2. Lg 1 pompuan ms dlm pantang mne leh tension2 nnt kena penyakit meroyanm
Dulu aku mcm pernah bc bakyah citer psl meroyan.
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 05:10 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 25-5-2020 06:57 PM
Siap boleh bercuti bagai. I rasa yg i respect mgkin mcm tg zawiyah tu. lakinya dirampas tokti rile ...

Nh lepas tanam rambut kemahin mcm org bujang
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 07:00 AM | Show all posts
kekdahnye tepek la video nye sis...
tapi yelah iols paling tak boleh lupa melodi tunjuk video si abby ni pergi serang norman dekat set penggambaran... drama realiti sgt
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 07:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Birahnye
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 08:07 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 26-5-2020 02:57 AM
Siap boleh bercuti bagai. I rasa yg i respect mgkin mcm tg zawiyah tu. lakinya dirampas tokti rile ...

sebenarnya jangan terlalu rapat dgn ex je. sbb takot TERsuka balik tanpa sengaja. kalau tahu batas takpe. ni idok, siap nk peluk2 bagai
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 08:12 AM From the mobile phone | Show all posts
irvene replied at 26-5-2020 08:07 AM
sebenarnya jangan terlalu rapat dgn ex je. sbb takot TERsuka balik tanpa sengaja. kalau tahu batas ...

Norman kan dh tasty blk. Dgn sado nya, dgn rambut dh lebat lps tanam nya. Kesian plak dgn laki nya si jai tu. Patutnya kena jagalah batas. Yes mcm tengku zawiyah tu. Ms urusan perkahwinan adib ngn izara tu, TZ n DK bole duduk semeja bincang psl urusan tetamu dan majlis, tp xdelah nk feeling2 bagai. Or myb sbb laki TZ skrg jauh lg charming dr DK kot. Lain kes dari ebby ni.
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 08:14 AM From the mobile phone | Show all posts
scrocth replied at 26-5-2020 08:12 AM
Norman kan dh tasty blk. Dgn sado nya, dgn rambut dh lebat lps tanam nya. Kesian plak dgn laki nya ...

sebab TZ tahu batas walau pun bertudung labuh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list